У Левів цей тиждень буде максимально продуктивною і важливою / фото imenno.ru

Поради астрологів на цей тиждень допоможуть вам налаштувати свій настрій на переможний лад. Це буде яскравий тиждень.

Період з 13 по 19 липня буде сприятливим для трьох знаків Зодіаку, пише slovofraza.

Близнюки

Читайте такожАстролог назвала 4 знаки Зодіаку, які в липні встигнуть втілити всі мріїУ Близнюків починається час, коли варто сфокусуватися на роботі і фінансовій сфері. Це прекрасний час для пошуку нової роботи, відкриття нового бізнесу, вкладення коштів у власний розвиток. Корисно буде купувати новий одяг, робити нову зачіску. Оновлення стилю буде означати оновлення енергетики. Найсприятливіші дні тижня — 15, 17 і 18 липня. В цей час астрологи рекомендують займатися роботою і не відволікатися на жодні побічні завдання. Коханим і близьким людям можна присвятити вихідні, коли сила зірок і планет піде на спад. Можна буде відпочити вдома, в колі сім'ї.

Відео дня

Лев

У Левів цей тиждень буде максимально продуктивним і важливим. Залучати бажане їм допоможе дотримання закону тяжіння. Без віри в себе мало що вийде, тому важливо культивувати в собі впевненість і силу духу. Вороги і недоброзичливці спробують зламати силу волі Львів своїми підступами і неприємними словами. Не можна емоційно реагувати на їхні випади. В любовній сфері важливим буде почуття глибокої поваги. Щоб уникнути розчарування в близьких людях, доведеться відмовитися від ілюзій. Потрібно завжди приймати людей такими, які вони є, адже ідеальних людей не може бути в природі. Астрологи радять стримувати негативні емоції, але при цьому бути щирими.

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 13 - 19 липняТерези

Настає прекрасний час для самореалізації. Це вдалий період для творчої діяльності, вираження своєї індивідуальності в роботі і зовнішності. Можна купувати новий одяг, створювати новий образ. Корисним буде спілкування з людьми старших поколінь. Все це допоможе жити повним життям і відчувати себе справді щасливими. Корисно буде поспілкуватися з начальством з приводу просування по кар'єрних сходах або збільшення доходів. Астрологи радять позбутися від комплексів і страхів, оскільки вони гальмують розвиток. Найнебезпечніші дні тижня — п'ятниця і субота, 17 і 18 липня.