Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким загрожують неприємності найближчим часом / фото pixabay.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представників яких можуть наздогнати невдачі наступного тижня – у період з 8 до 14 серпня.

У список потрапили Тельці, Козероги та Риби.

Телець

Для Тельців тиждень буде не з легких. Особливо будні дні. Можливо, що ситуація вийде з-під контролю. Супермісяць у Водолії пробудить гірші якості Тельців, і все буде здаватися жахливим. Але не варто впадати у відчай, в кінці тижня ситуація повинна вирівнятися.

Відео дня

Козоріг

У зазначений період Козероги ризикують самі собі влаштувати неприємності. У цей час якраз все буде залежати від їх настрою і віри в себе. Про самокритику краще забути на невизначений час, інакше конфліктів, невдач не уникнути. Астрологи рекомендують постаратися цей час провести з користю – відволіктися від звичних турбот, зануритися в читання книги або подивитися нарешті давно відкладений серіал.

Риби

Риб весь тиждень раз у раз будуть наздоганяти переживання, сумніви і докори сумління за минулі помилки. Меланхолійний настрій переважатиме весь період. Важливо-взяти себе в руки, інакше можна настільки все зіпсувати, пустивши ситуацію на самоплив, що потім доведеться довгий час вибиратися з цієї ями.

Раньше астрологи назвали головних щасливчиків наступного тижня за знаками Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: