Астрологія / Фото - depositphotos.com

Астрологи виділили топ-5 знаків Зодіаку, які характеризуються особливим запалом і пристрастю у відносинах. 

Телець

Представники даного знака Зодіаку дуже люблять дотики. Тому в стосунках з Тельцями приділяйте особливу увагу тактильним відчуттям, і знайте, що ніякі ваші торкання не залишаються непоміченими. 

Лев

Леви в ролі партнерів досить сміливі, схильні до флірту, завжди відкрито говорять про свої сексуальні переваги і фантазії. А ще вони неймовірно харизматичні, люблять перебувати в центрі уваги і тим самим зачаровують своїх других половинок. 

Відео дня

Скорпіон

Девіз представників цих знаків Зодіаку: "у житті потрібно спробувати все, і навіть трішки більше!". Саме тому вони наполегливі, а в близьких відносинах зі своїми другими половинками неймовірно впевнені в собі і ініціативні. 

Стрілець

Стрільці завжди з неймовірною відповідальністю ставляться до близькості зі своїми партнерами. Вони люблять приносити задоволення і прагнуть до експериментів.

Водолій

Представники цього знака Зодіаку неймовірно ніжні і уважні до своїх половинок. При цьому абсолютно не грає ролі то, в тривалих відносинах вони складаються або в короткостроковому "курортному романі". Їх лібідо завжди високо. 

Нагадаємо, астрологи виділили чоловіків трьох знаків Зодіаку, які віддають перевагу сексу, а не любові. І часто вони поводяться так через острах, що їм розіб'ють серце.

Вас також можуть зацікавити новини: