Від положення зірок і планет в особистому гороскопі і на небосхилі залежить те, як буде складатися життя / фото ESA/Hubble, M. Kornmesser

Від положення зірок в особистому гороскопі і на небосхилі залежить те, як буде складатися життя, переконують астрологи.

За їхніми словами, серпень - найсприятливіший та найщасливіший місяць 2020 року. Це буде ідеальний час, щоб повністю відновити сили, поправити здоров'я і навести порядок у житті, пише slovofraza.

Читайте такожКалендар стрижок на серпень 2020: коли краще зробити нову зачіску, щоб надати краси і блиску своєму волоссю7 серпня, п'ятниця - Венера перейде в сузір'я Рака. Це подія створить сприятливі обставини для того, щоб поліпшити себе і світ навколо. Можна зайнятися перетворенням будинку або іміджу, духовними практиками і саморозвитком. Енергії дня несуть світло і надію. Стане гранично ясно, в яких аспектах потрібно і можна поліпшити своє життя, переробити її «під себе», зробити рестарт нових цілей. Рішучість, інтуїція і творчий підхід дуже знадобляться тим, хто хоче знайти правильне рішення, розрубати заплутані вузли або перевернути нещасливу сторінку у своєму житті.

Відео дня

15 серпня, субота - початок ретроградації Урану. Астрологи зазначають, що цю подія складно назвати вдалою, але у неї будуть і свої плюси. Настрій виявиться піднесеним, але динаміка багатьох штовхне на імпульсивні, необдумані вчинки. Особлива обережність потрібно в поводженні з грошима: Уран підвищить ризик фінансових втрат. Ділова сфера може постраждати від необдуманих слів і різких рішень, а значить, удача усміхнеться тим, хто зможе стримати емоції і зменшити швидкість.

20 серпня, четвер - Меркурій перекочує в свою обитель, сузір'я Діви. Це буде час чистоти. Мова йде не тільки про чистоту в будинку, але і про чистоту думок, почуттів, вчинків і рішень. Багатьох чекає складна, багатоетапна робота над собою, яка вимагає сили волі і віри в краще. Найголовніша порада від астрологів - брати і діяти, відсікаючи все зайве і корисливе. День налаштовує на турботу про себе. Почати можна з духовних практик, а далі виникне ентузіазм для чогось більш серйозного.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які у серпні позбудуться усіх проблем22 серпня, субота - Сонце в Знаку Діви. Це буде період осмислення та аналізу власного життя. Вийде підсумувати все, що залишилося позаду, і скласти плани на найближчі місяці. Це відмінний момент для того, щоб вірно розставити акценти в своїх цілях і налаштуватися на успіх в професійному житті. Під наглядом сонячної Діви з'являться відмінні шанси для вдалого вкладення, повернення боргу, кредитування і великих покупок. Інший важливий момент — зменшення Місяця, енергія якої запускає процеси очищення і порятунку: вийде добре розібрати спірні питання, пробачити образи і попросити вибачення.

27-31 серпня - завершення кульмінаційного астрологічного етапу. В останні 5 днів літа, що минає, варто підвести риску і сміливо глянути в майбутнє. Астрологи радять всім звернути увагу на свої плани — це допоможе виявити нові шляхи досягнення поставлених цілей і сприятливі русла діяльності в професійній сфері. Для багатьох стануть більш ясними можливості фінансового та духовного зростання.