Гороскоп на 20 травня по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 20 травня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Карти Таро кожному з вас дадуть пораду і розкажуть, що на вас чекає в суботу.

Овен 

Весь день ви можете відчувати роздратування, що неодмінно призведе до конфліктів. Однак астрологи радять вам не зриватися на своїх близьких, щоб потім не було образ.

Відео дня

Телець

У цей день вам варто особливо прискіпливо ставитися до свого здоров'я, особливо до харчування. Не вживайте жирну, солону і гостру їжу. Також вам рекомендують відмовитися від алкоголю.

Близнюки 

Для вас цей день буде суперечливим, а все тому, що на роботі у вас будуть проблеми, а в особистому житті - все супер. Експерти радять вам утриматися від розмов з колегами і начальством, щоб не потрапити в неприємну історію.

Рак 

У вашому житті з'явиться колишній партнер, який, ймовірно, захоче все повернути. Однак вам варто пам'ятати, що двічі входити в одну і ту ж річку - це не завжди добре. Але рішення все одно залишається за вами.

Лев 

Цей день вам варто присвятити спілкуванню з близькими людьми. Часом ви забуваєте про них, бо крутитеся як білка в колесі і ніколи не сидите на одному місці. Приділіть час своїй родині, можете зробити сюрприз.

Діва 

Завтра Діви сміливо можуть починати розмову з начальством з приводу підвищення зарплати і нової посади. Велика ймовірність, що ваше керівництво оцінить ваше завзяття і піде вам назустріч.

Терези 

У суботу Терези випробують абсолютно нові емоції, а все завдяки людям, які перебувають поруч з вами. Ви можете отримати такий сюрприз, про який раніше навіть не мріяли. Зірки обіцяють вам радість і щастя.

Скорпіон 

Дуже важливо, щоб ви вмикали критичне мислення і добре думали перед тим, як ухвалювати якесь рішення. Блискавичні рішення ні до чого доброго не приведуть. 

Стрілець

В цілому для Стрільців день буде спокійним і розміреним. Присвятіть його налагодженню стосунків з партнером. Можете влаштувати романтичну вечерю або сходити на побачення.

Козоріг 

Завтра на перший план у вас вийде робота. Вас можуть навантажити новими завданнями. Однак не варто переживати завчасно. Ви з усім впораєтеся, якщо не будете відволікатися на дрібниці.

Водолій 

У цей день хтось може пожартувати над вами, а ви у властивій собі манері образитеся. Однак вам варто розуміти, що люди не бажають вам поганого. Не беріть все близько до серця.

Риби

А ось на Риб чекає доленосна зустріч, яка переверне їхнє життя з ніг на голову. У ваше життя прийде людина, з якою у вас закрутиться бурхливий роман. Не виключено, що скоро ви підете під вінець.

Вас також можуть зацікавити новини: