Гороскоп на квітень 2023 від Анжели Перл / скріншот

Відомий астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Експерт розповіла, що Тельці в цьому місяці можуть зустріти людину, яка кардинально змінить їхнє життя, а Леви вирішать переїхати в нову квартиру або і зовсім поїдуть в інше місто. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Овен

Цього місяця станеться щось, що зробить Овнів щасливими. Наприклад, можуть реалізуватися їхні мрії. Однак Перл каже, що це все буде дуже несподівано - може бути, що Овни навіть відразу не усвідомлять важливість події, яка сталася.

Телець

Тельці в цьому місяці можуть зустрітися з людиною, яка стане їхнім близьким другом. Також зірки прогнозують представникам даного знака Зодіаку комунікацію, спілкування, поїздки, зустрічі і вечірки. Загалом, другий місяць весни буде насиченим і цікавим.

Відео дня

Близнюки

У Близнюків у квітні можуть бути несподівані гості. Також місяць буде наповнений емоціями кохання, радості, мотивації і бажанням робити більше. Зірки прогнозують несподівану зустріч з людиною, яка змінить ваше життя.

Рак

Протягом цього весняного місяця Раки будуть активною частиною чогось. Наприклад, можуть бути родинні посиденьки або поїздки кудись з колегами. Думка Раків там матиме дуже сильний вплив. 

Лев

Леви можуть потрапити в нову компанію і познайомитися з новими людьми, які будуть віднімати весь вільний час. Також у квітні у них може бути завершення чогось. Наприклад, вони продадуть будинок і переїдуть, або знімуть нову квартиру і переїдуть, або з'їдуть від людей, з якими був конфлікт під час співжиття.

Діва

Квітень - чудовий місяць, щоб змінити харчування та змінити спосіб життя, намагаючись допомогти своєму тілу та здоров'ю. Також протягом цього місяця у Дів в хорошому сенсі підніметься самооцінка.

Терези

Зірки кажуть, що Терези можуть в квітні щось писати або публікувати. Це може бути як робочий звіт, так і власна книга. Однак не варто планувати нічого важливого на затемнення і кілька днів після нього.

Скорпіон

Скорпіони в квітні можуть отримати соціальну підтримку або знайти людину, яка буде оплачувати всі їхні забаганки. Перл не радить вестися на емоції, особливо в другій половині місяця, оскільки це може погано закінчитися.

Стрілець

У квітні у Стрільців може бути підписання документів, важливі усні домовленості, зміна сімейного стану. Сонячне затемнення 20 квітня буде у представників цього знака в п'ятому будинку гороскопу, що говорить про нові можливості, прихід радості і грошей.

Козеріг

Козероги будуть вирішувати питання, пов'язані з нерухомістю. Це не обов'язково буде покупка або продаж. Також це може бути ремонт, будівництво, розробка дизайну інтер'єру і т. п.

Водолій

Другий місяць весни буде наповнений любовними пригодами, а також участю в якихось змаганнях, конкуренцією, поспіхом, прагненням до перемоги.

Риби

Зірки кажуть, що Риби можуть зайнятися своїм тілом. Наприклад, підуть в спортзал. Анжела Перл прогнозує, що в квітні представники цього знака Зодіаку можуть почати ходити на якийсь гурток, наприклад, ораторського мистецтва. Там вони будуть надихатися, взаємодіючи з людьми, розмовляючи, розвиваючи себе.

Раніше УНІАН опублікував таро-прогноз від Анжели Перл на квітень 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: