Які знаки Зодіаку — найкращі сім'янини / фото goodfon.ru

Астрологи визначили п'ять знаків Зодіаку, знайомство з якими обіцяє жінці щасливі стосунки й довге сімейне життя.

Як правило, ці чоловіки дуже ніжні та дбайливі, й навіть недовгий роман з ними не розіб'є серце, а лише залишить про себе теплі спогади. Про це повідомляє MixNews.

Читайте такожАстрологи розповіли, у яких знаків Зодіаку серед чоловіків найгірший характер

Відео дня

Рак

Раки у душі — невиправні романтики, вони обожнюють свою другу половинку і готові буквально обожнювати її та виконувати будь-які примхи.

Діви

Свою пасію вони сприймають як споріднену душу, з якою їх доля зв'язала міцно і надовго. З вигляду зневажливі й егоїстичні, насправді вони дуже емоційні до сентиментальності та готові лягти кістьми, аби забезпечити свою сім'ю.

Козероги

Стосунки з Козерогами обіцяють його обраниці сите й забезпечене життя. Крім того, підхід до сім'ї у цього знаку такий же, як і до всього іншого — ґрунтовний. Вони й роботу, і будинок, й кохану людину прагнуть обрати раз і назавжди.

Риби

Жінкам дуже пощастить, якщо вони зустрінуть на своєму шляху чоловіка-Риби. Це добрий, люблячий і милосердний знак, який тягнеться до сім'ї та готовий все зробити, щоб друга половинка була щаслива. Чоловіки цього знаку, крім того, обожнюють своїх дітей та тому чекають від своєї дружини, що та подарує йому спадкоємців.

Терези

Ці чоловіки за рівноправ'я в сім'ї. Вони не будуть намагатися підняти себе над жінкою, встановлюють з нею демократичні стосунки. Астрологи запевняють, що жити з такими чоловіками — найкращий варіант для жінки, оскільки вони не будуть грубі з нею і завжди будуть намагатися прийти на допомогу. Діти й сім'я для Терезів — найвища цінність, яку вони свято бережуть. Якщо дружина і чоловік щиро люблять один одного, то в такій родині буде мир і щастя.

Раніше астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку червень готує доленосні зміни.