Раки отримають новий досвід / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 2 березня, карти Таро пророкують Тельцям фатальну помилку і неприємні події. А ось Дівам можна розслабитися, вони наб'ють кишені грошима. Що чекає на інші знаки Зодіаку в цей день - читайте нижче.

Овен

Карти Таро радять Овнам готуватися до критики. Хтось спробує вас образити, але на це не варто звертати увагу.

Телець

Тельці в кроці від фатальної помилки. Ви занадто емоційні і можете зробити те, про що потім сильно пошкодуєте. Видихніть і ще раз обміркуйте кожен свій вчинок.

Відео дня

Близнюки

У Близнюків буде дуже насичений день. Ви будете сильно нервувати, ваше терпіння вже на межі. Постарайтеся не розлютитися, ви можете образити людину, яка на це не заслуговує.

Рак

Раки отримають новий досвід. На вас чекають нові знання, уважно слухайте і запам'ятовуйте всі цінні поради. 

Лев

Леви досягнуть успіху в кар'єрі. Однак не варто забувати про тих, хто був поруч з вами, коли ви тільки починали свій шлях.

Діва

Карти таро обіцяють Дівам грошовий дзвін. Ви можете набити собі кишені, прибуток звалиться на вас, нібито з небес. Не втрачайте шанс розбагатіти.

Терези

Терези ризикують постраждати через свої ж сумніви. Ви зайшли в глухий кут і сильно заплуталися. Попросіть про допомогу.

Скорпіон

Скорпіони можуть перевірити свою інтуїцію. Ви можете розкрити чимало таємниць, якщо довіритеся своєму "шостому почуттю".

Стрілець

У житті Стрільців станеться щось дуже важливе. Цю подія краще залишити в таємниці від сторонніх. Розділіть радість тільки з найближчими.

Козоріг

Козерогам можна відправитися на побачення або прогулянку. Освіжіть думки і не відмовляйтеся від нових знайомств.

Водолій

Карти Таро радять Водоліям оцінити свій успіх. Можливо, ви задовольняєтеся малим, але прийшов час рухатися вперед і досягати чогось більш глобального.

Риби

Риби будуть готові прийняти важливе рішення. Ви зможете залишити весь негатив в минулому, але для цього потрібно назавжди попрощатися з людиною, яка плете за вашою спиною інтриги.

Раніше стало відомо, що три знаки Зодіаку опиняться на краю бідності до кінця тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: