Овни проведуть день максимально спокійно / фото ua.depositphotos.com

Субота, 11 лютого, принесе Дівам тотальний розгром у всіх сферах життя. А ось Риб поцілує удача, вони зловлять щастя за хвіст. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овни проведуть день максимально спокійно, проте стабільність не повинна вселяти їм помилкове почуття вседозволеності. Не варто грати з вогнем і ризикувати.

Телець

Карти Таро пророкують Тельцям невдачі у всіх справах. Ви можете зрозуміти, що залишилися без допомоги і підтримки. Доведеться справлятися з проблемами самостійно. 

Відео дня

Близнюки

Близнюкам варто оцінити всі свої ідеї, можливо, ви багато мрієте, але мало робите. Прийшов час зважитися на реальні вчинки.

Рак

Карти Таро пророкують Ракам невеликі побутові клопоти, проте вони не принесуть вам ніяких глобальних проблем. Проведіть вечір в колі сім'ї і женіть геть погані думки.

Лев

Левам варто завершити всі справи. Згадайте про все, що ви планували, але забули. Цей день варто присвятити тому, щоб "підтягнути хвости".

Діва

У житті Дів можливий тотальний розгром. Ви можете зазнати поразок у багатьох сферах свого життя. Готуйтеся до того, що вам доведеться проявити чимало сил. 

Терези

11 лютого на Терезів чекає приємний релакс. Ви зможете розслабитися і відзначити свою невелику перемогу. У чому саме ви опинитеся переможцями - покаже випадок.

Скорпіон

Скорпіонам варто тримати дистанцію. Відмовтеся від нових знайомств, не варто впускати в своє життя сторонніх. 

Стрілець

Карти Таро обіцяють Стрільцям болісне падіння. Ви можете сильно розчаруватися в своїх друзях.

Козоріг

11 лютого Козерогам варто розкрити свої почуття. Не бійтеся мріяти і візуалізувати все, чого хочете досягти. Незабаром доля доведе вам, що усі бажання збуваються.

Водолій

На Водоліїв чекає благополуччя. Незабаром ви можете зустріти нового друга. 

Риби

Риб поцілує удача. Ви нарешті усвідомлюєте те, то можете не сумніватися в своєму майбутньому. Карти Таро обіцяють Рибам масу приємних емоцій. 

Нагадаємо, раніше екстрасенс розповів, що Україна може звільнити Крим від окупантів вже дуже скоро

Вас також можуть зацікавити новини: