Добрий гороскоп на 11 березня 2022: гроші для Близнюків і корисні зв'язки для Скорпіона / depositphotos.com

Цієї місячної доби люди схильні реагувати на все надмірно: емоційність підвищена, вразливість викручена на максимум. Тому гороскоп на 11 березня 2022 радить відкласти серйозні справи та рішення – займіться рутиною, оточіть себе затишком.

Водночас день обіцяє великі прибутки і підходить для зміцнення відносин. Це час фізичного підйому.

Гороскоп на 11 березня 2022: Овен

Ви можете наштовхнутися на якусь перешкоду - але подолати її допоможе оточення, тому не бійтеся голосно озвучувати свою проблему і просити допомоги. І самі не лінуйтеся підставляти плече у відповідь.

Відео дня

Гороскоп на 11 березня 2022: Телець

Ви сьогодні вкрай неорганізовані і забудькуваті – але на допомогу вже поспішають друзі.

Якщо потрібно зайнятися якоюсь роботою самостійно, то проявіть творчий підхід. А краще взагалі зайнятися творчістю - рутинна кропітка праця, що вимагає зібраності та дисциплінованості, буде йти з великим скрипом.

Гороскоп на 11 березня 2022: Близнюки

У Близнюків великий шанс отримати сьогодні приємний грошовий сюрприз. Це заодно додасть сил і оптимізму. Тільки не варто відразу кидатися витрачати гроші!

Гороскоп на 11 березня 2022: Рак

Відмінно пройдуть будь-які переговори і вирішення спірних питань: Рак нині витягує аргументи, немов фокусник – стрічки з капелюха.

А ще Рак сьогодні стане причиною чийогось щастя. Значить, день уже прожитий не дарма.

Гороскоп на 11 березня 2022: Лев

Прислухайтеся до своєї інтуїції: постарайтеся запам'ятати свій сон - це "аналітичний звіт" від вашого мозку, ваша підсвідомість вам про щось сигналізує. І протягом дня більше звертайте увагу на свої внутрішні побажання і настрої.

Якщо навколо вас розгортається драма або скандал – не втручайтеся, вам це зараз протипоказано.

Гороскоп на 11 березня 2022: Діва

Діва сміливо може братися за найскладніші справи – і не перейматися через засоби. Сил їй вистачить, правильне рішення підкаже інтуїція, а з компенсацією витрат представники знака успішно розберуться постфактум.

Гороскоп на 11 березня 2022: Терези

Відмінний час для переконань, переговорів і зміцнення своїх позицій. Головне - направити енергію в потрібне русло.

Гороскоп на 11 березня 2022: Скорпіон

Відмінний час для спілкування, саме зараз добре б заручитися підтримкою корисних людей. Тим більше що доля готує вам приємну зустріч - зі свого боку постарайтеся бути до неї готовим: продумайте наряд для прогулянки і тримайте обличчя на людях.

Гороскоп на 11 березня 2022: Стрілець

Для того щоб досягти мети, сьогодні доведеться попітніти. Благо, що сил у Стрільця сьогодні вистачає. Головне при цьому – пам'ятати про честь і прислухатися до совісті. Інакше замість радості наприкінці прийде жаль і гіркота.

Гороскоп на 11 березня 2022: Козеріг

Відмінний час для самоосвіти. А ввечері постарайтеся повеселитеся: займіться чимось приємним, поспілкуйтеся з коханими людьми - хоча б телефоном.

Гороскоп на 11 березня 2022: Водолій

Відпочиньте від рутини: подивіться новий фільм або хоча б нові картопляні деруни приготувати спробуйте. Вам потрібен перепочинок - і постарайтеся зробити його максимально приємним.

Гороскоп на 11 березня 2022: Риби

Рибам сьогодні протипоказана самотність. За можливістю, проведіть день серед людей. Тільки не вимагайте від оточення занадто багато: ваші завішені вимоги можуть стати причиною зіпсованого настрою.

Вас також можуть зацікавити новини: