Овнам доведеться розплачуватися за те, що вони були нечесними / фото ua.depositphotos.com

Новий тиждень, з 20 по 26 лютого, принесе чимало бід одразу трьом знакам Зодіаку. Астрологи попереджають, що деяким знакам варто готуватися до втрати всіх грошей. Хто ризикує залишитися біля розбитого корита - читайте нижче.

Овен

Овнам доведеться розплачуватися за те, що вони були нечесними. Можливо, ви перейшли дорогу дуже впливовій людині, в руках у якого багато влади. Овни часто грають з вогнем і намагаються обдурити людей, тепер вас можуть покарати хльостким ударом по гаманцю.

Астрологи радять Овнам перетворитися на невидимок. Вам варто залягти на дно і не привертати увагу людей, які бажають вам зла. Крім цього, важливо визнавати свої помилки і щиро вибачатися.

Відео дня

Діва

Діви можуть витратити занадто багато грошей на дрібниці. Ви ризикуєте залишитися без усіх своїх заощаджень, якщо зважитеся вкладатися в якусь нову справу. Навчіться рахувати гроші і цінувати кожну копійку. 

Астрологи радять Дівам відмовитися від витрат і авантюр. Ви можете залишитися біля розбитого корита, якщо не будете стежити за своїми фінансами.

Козоріг

Козероги ризикують захопитися шкідливими звичками, через що у них можуть початися серйозні проблеми зі здоров'ям. Крім цього, зайві витрати можуть принести друзі, які люблять користуватися вашою добротою.

Козерогам потрібно присвятити весь тиждень роботі над собою. Станьте відповідальніше і не йдіть на поводі у тих, хто намагається пропонувати вам щось неправильне.

Раніше експерти розповіли, як вибрати багатого і успішного чоловіка за кольором очей.

Вас також можуть зацікавити новини: