Який колір очей самий "везучий" - читайте нижче / фото ua.depositphotos.com

Експерти розповіли, який колір очей видає ідеального чоловіка. Виявляється, розпізнати багату і щедру людину можна ще й за кольором очей. 

Чорні очі

Чоловіки з чорними очима володіють сильною енергетикою, вони пристрасні і успішні. Такі чоловіки легко домагаються успіху, їм важливо мати поруч з собою другу половинку, яка буде їх цінувати і любити. За це чоловіки з чорними очима завжди щедро віддячують.

Карі очі

Чоловіки з карими очима, як вважають експерти, дуже привабливі, у них завжди багато друзів. Вони успішні в бізнесі, у них завжди багато справ і турбот. Чоловіки з карими очима часто неймовірно багаті. 

Відео дня

Однак такі чоловіки цінують лише тих жінок, яким потрібні справжні стосунки, а не просто гроші. Не варто обманювати чоловіків з карими очима, вони швидко розпізнають брехню. 

Зелені очі

Чоловік із зеленими очима - мрія будь-якої жінки. Він дуже ніжний, щедрий і неймовірно сильний. Чоловіки з таким кольором очей вважаються кращими обранцями. Такий чоловік оточить вас турботою, щедрими подарунками і турботою.

За словами експертів, чоловікам із зеленими очима потрібна пристрасна і смілива жінка, яка піде з ним на авантюри і завжди підтримає його ідеї. Крім цього, чоловіки з зеленими очима дуже люблять похвалу, але це не псує їх характер.

Раніше астрологи відповіли, який колір очей у жінок притягує гроші.

Вас також можуть зацікавити новини: