Скорпіони підштовхнуть свою другу половинку до зрад / фото ua.depositphotos.com

Астрологи склали прогноз на наступний тиждень (з 13 по 19 лютого). Виявилося, деяким знакам Зодіаку загрожують неприємності - їм можуть "наставити роги". Кому чекати на зраду - читайте нижче.

Діва

Діви будуть горіти від ревнощів. Вони перестануть довіряти своїй другій половинці. На думку астрологів, підозри Дів можуть виявитися не надуманими.

Придивіться до поведінки свого партнера. Можливо, кохана людина почала щось від вас приховувати. Постарайтеся поговорити по душам і без зайвих емоцій. Ще є шанс врятувати стосунки.

Відео дня

Скорпіон

Астрологи вважають, що Скорпіони підштовхнуть свою другу половинку до зрад. Ви ігноруєте чужі інтереси і думки, перестали слухати і відчувати емоції. Судячи з усього, обранці Скорпіонів втомилися це терпіти.

Ймовірно, ви занадто віддалилися від свого партнера. А він вже задумався про пошук людини, яка буде його цінувати, любити, і, найголовніше, слухати. Влаштуйте побачення, запросіть другу половинку в кіно або на вечерю. Постарайтеся показати, що ви не охололи і цінуєте свого партнера. 

Раніше астрологи розповіли, склали рейтинг кращих чоловіків за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: