Астрологи вважають, що Тельці ризикують піти в "загул" / фото ua.depositphotos.com

Новий тиждень (з 27 лютого по 5 березня) принесе відразу декільком знакам Зодіаку проблеми. Вони ризикують втратити всі свої заощадження і зубожіти. Кому загрожує біда і як уникнути небезпеки - читайте нижче.

Телець

Астрологи вважають, що Тельці ризикують піти в "загул". Ви можете захопитися вечірками. Не варто забувати про те, що після галасливих веселощів вам доведеться розбиратися не тільки з проблемами, які можуть виникнути на тлі вашої безтурботності. На ранок після вечірки ви можете побачити порожній гаманець.

Відмовтеся від зайвих витрат, краще не ризикувати і взагалі залишитися вдома. Так ви збережете свої заощадження і не "нарубати дров".

Відео дня

Стрілець

Стрільцям потрібно уважно стежити за своїми речами. Ви можете втратити щось цінне і дуже важливе. Крім цього, уважно переходьте дорогу. А якщо ви керуєте автомобілем, дотримуйтесь усіх правил, інакше ризикуєте отримати великий штраф.

Астрологи радять Стрільцям відмовитися від великих покупок. Ви можете витратити гроші на товар, який виявиться зламаним або вам не знадобиться.

Скорпіон

Скорпіонам не варто вступати в суперечки. Ви можете втратити все до копійки, якщо вирішите доводити свою правоту і укладати парі. Крім цього, астрологи радять Скорпіонам не сваритися з начальством. Вас можуть покарати та позбавити премії.

Будьте уважні, не спізнюйтеся на роботу і виконуйте всі завдання. Так ви зумієте уникнути проблем і не втратити дохід.

Нагадаємо, раніше стало відомо, які дні березня будуть найнебезпечнішими

Вас також можуть зацікавити новини: