Фінансовий гороскоп на місяць / фото msn.com

Гороскоп фінансів і здоров'я підкаже, для кого липень буде вдалим в грошовій сфері, кого можуть здолати хвороби і на що потрібно звернути увагу у сфері здоров'я.

Овен

На початку місяця ситуація з фінансами буде досить приємна. Ви витратите менше, ніж очікували, і у вас з'являться вільні гроші. Не поспішайте відразу їх витрачати, оскільки в другій половині місяця знадобляться додаткові кошти. У сфері здоров'я потрібно стежити за тиском.

Телець

Липень небезпечний через ризик професійного вигорання, напади слабкості і в'ялості. Можливі проблеми з щитовидною залозою. У грошовій сфері рекомендується довіряти інтуїції, навіть якщо вона суперечить логіці.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам в липні буде корисно більше рухатися. Навіть якщо ви просто почнете частіше ходити пішки замість поїздки на транспорті, це вже піде вам на користь. Високий ризик сонячних опіків, тому користуйтеся сонцезахисним кремом. До грошей в липні потрібно відноситися практично. Купуйте речі за потребою, а не на емоціях.

Рак

Високий ризик таких проблем зі шлунком, таких як виразки, печії і гастрити. Рекомендація на липень: зменшити кількість смаженої, жирної і гострої їжі в раціоні. У сфері фінансів рекомендується продовжувати роботу в старій сфері. Нові джерела заробітку грошей не принесуть.

Лев

У першій половині липня ви відчуєте легкість і прилив сил. Використовуйте цей період для складних завдань, поки у вас є сили. У другій половині липня енергії стане набагато менше, а також з'явиться підвищена потреба в грошах.

Діва

Липень буде для вас благополучним, якщо ви будете уникати ризиків і експериментів. Не варто вкладати гроші в ризиковані проекти і купувати товари у ненадійних продавців. У сфері здоров'я завжди дотримуйтесь техніки безпеки і не їжте незвичайні страви.

Гороскоп здоров'я на місяць / фото ua.depositphotos.com

Терези

Ситуація з грошима в липні буде стабільною. Незапланованих витрат і великих збитків не буде, але і заробити більше звичайного не вийде. У сфері здоров'я можуть бути проблеми з нирками і з алергією. У жінок буде важко протікати вагітність.

Скорпіон

Гороскоп попереджає вас про небезпеку будь-яких боргів і кредитів в липні. Не намагайтеся розв'язувати проблеми з грошима таким чином, інакше все буде ще гірше. Гороскоп здоров'я рекомендує уважно стежити за здоров'ям зубів. Липень - вдалий період для оновлення пломб і боротьби з карієсом.

Стрілець

У сфері фінансів Стрільців чекає несподіваний і приємний сюрприз. Це може бути корисний подарунок або розв'язання проблеми, на яку раніше витрачалося багато грошей. Стрільців часто будуть мучити болі в спині і неприємні відчуття в попереку. Особливо важко буде представникам знака з сидячим способом життя. Рекомендується робити ванночки і примочки з травами.

Козеріг

У плані фінансів липень буде для вас досить вдалим. Ви придумаєте спосіб зменшити свої витрати і позбутися від непотрібних витрат. Гороскоп здоров'я попереджає про можливі проблеми зі шкірою: акне, дерматози і розацеа. Спроби самолікування будуть марними, тому відразу звертайтеся до дерматолога. 

Водолій

Слідкуйте за рівнем йоду і заліза в організмі. Рекомендується їсти більше водоростей і морепродуктів, а також для вас буде корисна йодована сіль. Гроші Водоліям прийдуть, але пізніше, ніж потрібно. А у важкий час потрібної суми може не виявитися. Тому краще підготуйте собі заначку.

Риби

Рибам потрібно строго дотримуватися обережності і техніку безпеки. Дуже високий ризик переломів, розтягнень і вивихів. Жінкам краще відмовитися від високих каблуків. У сфері фінансів не соромтеся покладатися на близьких і просити у них про допомогу.

Вас також можуть зацікавити новини: