Що чекає на Львів у серпні / depositphotos.com

Останній місяць літа відкриває багато можливостей для духовного зростання вогненним представникам знака. У Левів з'явиться багато можливостей для розвитку. Постарайтеся не упускати шанси долі і не піддаватися ліні. Раніше ми розповідали про те, хто із знаків Зодіаку найщасливіший. Леви, природно, в цьому списку присутні.

Гороскоп кар'єри в серпні 2021

У серпні Леви зможуть домогтися успіху / ua.depositphotos.com

В першій декаді місяця на Левів впливатиме Меркурій, тому працездатність підвищиться до максимальної межі. Незважаючи на деякі суперечки з колегами, у вас вийде витягти максимум користі зі своєї діяльності. Деякі Леви будуть розширювати сферу впливу, можуть почати додаткову освіту. Особливо щасливим буде серпень для тих Левів, що працюють у сфері IT, фізики, математики, інженерії та будь-якої іншої технічної галузі.

З 10 по 21 серпня будьте обережні - підступи ворогів можуть зруйнувати всі ваші старання. Змиріться - в житті зустрічаються не тільки друзі. Не переживайте - після 21 серпня ситуація стабілізується.

Відео дня

Власники власного бізнесу отримають можливість укладення вигідних угод і відкриття нових підприємств. Пам'ятайте, що рух і праця - гарантія успіху на професійній ниві.

Серпень для Левів буде досить непоганим - великих розтрат не передбачається, а гроші будуть надходити регулярно.

Гороскоп кохання в серпні 2021

Любовний гороскоп на серпень / pixabay.com

Незважаючи на те, що основні сили Левів будуть кинуті на досягнення успіху в професії, любовна сфера не залишиться без уваги.

З 16 серпня зірки обіцяють велику кількість шанувальників, емоцій і спокус. До 23 серпня Леви будуть кружляти в танці пристрастей, але жоден з цих швидкоплинних романів не призведе до серйозних стосунків. Насолоджуючись тим, що відбувається, постарайтеся не витрачати себе на дрібниці.

Читайте також3 серпня 2021 - яке сьогодні свято, прикмети та іменинники, що сьогодні не можна робитиЛевам, які перебувають у відносинах, необхідно уважніше ставитися до свого партнера. Кілька задушевних вечорів, проведених в бесідах, допоможуть вирішити всі проблеми і "перевернути" життя в кращу сторону. 

Представники знака в шлюбі повинні більше часу приділяти побуту. Влаштуйте поїздку в магазин з декором для будинку або заплануйте невеликий ремонт. Така тактика допоможе зміцнити союз і зблизитися з партнером.

Гороскоп здоров'я в серпні 2021

Леви будуть сповнені сил і енергії / ua.depositphotos.com

Останній місяць літа стане зцілюючим, багато минулих недугів підуть, ніби їх і не було.

Проте, потрібно бути обережними: в період з 1 по 14 серпня можливі болі в м'язах. Частіше приймайте розслаблюючі ванни і відвідайте остеопата, щоб швидко вирішити проблему.

З 16 по 23 серпеня - ідеальний період, щоб зайнятися шкірою і волоссям. Якщо плануєте похід до лікаря - записуйтеся на 16 або 17 серпня. Ці дати вважаються найбільш сприятливими. 

В кінці місяця на Левів впливатиме Чорний Місяць, тому стежте за своїми думками. Не заздріть і не випромінюйте негатив - всі кепські емоції повернуться вам сторицею, найчастіше - у вигляді хвороби.

Вас також може зацікавити: