Гороскоп для Овна на січень 2022 / depositphotos.com

В цілому, січень виявиться вдалим для представників вогняного знака. Єдиний смутний час - середина місяця, коли вам потрібно буде вміти балансувати і розвивати творчий політ фантазії. Детально про те, який астропрогноз приготований для Овнів у січні - читайте в матеріалі УНІАН.

Гороскоп кар'єри на січень 2022

Постарайтеся не квапити події / depositphotos.com

Вам будуть протегувати Сонце і Венера, що збільшить шанси позитивного результату в роботі. Проте, не забувайте, що Венера все-таки ретроградна, тому важливі угоди укладати не варто. Не квапте події - спробуйте використовувати січень, щоб "розгойдатися" і побудувати плани на майбутнє.

З 8 по 17 січня не приймайте ніяких доленосних рішень, краще зв'яжіться зі старими знайомими - вони цілком можуть запропонувати вам щось цікаве. В середині місяця негативний вплив Марса може стати причиною серйозних помилок, так що, дійте з розумом.

Відео дня

В останні дні місяця зірки радять нікого не присвячувати в свої плани і сто разів відміряти перш, ніж відрізати. Міняти роботу категорично заборонено.

Гороскоп кохання на січень 2022

Астрологи пророкують красивий роман / depositphotos.com

Астрологи натякають, що в цьому місяці Овни цілком можуть знайти собі гідного партнера. Швидше за все, це буде хтось із колег або людина старше вас. Під впливом ретроградної Венери починати нові відносини в січні не варто, але закласти грунт - цілком.

Читайте такожДзеркальна дата 2022: перелік магічних дат, особливості та поради астрологівУ другій половині місяця великі ризики розчарувань, так що не поспішайте змінювати свій статус або вибирати весільну сукню. Головна порада зірок - не бути занадто наполегливими і не тиснути на партнера. Якщо відносини будуть розвиватися повільно, то шанси вдалого союзу в рази зростуть.

Заміжнім дівчатам категорично заборонено згадувати старі образи і ворушити минуле, в новому році краще відпустити всі тяжкі моменти. Також постарайтеся не займати лідируючу позицію в парі і дайте чоловікові можливість проявити себе. До того ж, керуватися емоціями - не найкращий вихід, інакше ви можете зробити вчинок, про який пошкодуєте.

Гороскоп здоров'я на січень 2022

Приділяйте більше уваги своєму тілу/ Фото : depositphotos.com

Протягом усього місяця Овни будуть відчувати себе прекрасно - здоров'я фізичне і ментальне будуть на висоті. Проте, під час новорічних свят не варто захоплюватися жирною їжею - це негативно позначиться на роботі шлунково-кишкового тракту.

Астрологи рекомендують більше рухатися, почати займатися спортом або частіше виходити на свіже повітря. Саме зараз - вдалий час, щоб привести в порядок своє тіло. 

Можуть зрости ризики отримати травму, особливо в кінці місяця, тому обережно пересувайтеся в ожеледь, сходіть на масаж і, в цілому, постарайтеся зміцнити м'язи ніг і спини.

Вас також можуть зацікавити новини: