Яким буде вересень для Раків / depositphotos.com

Незважаючи на те, що низка труднощів закінчена, розслаблятися не варто. Тільки від вас залежить, яким буде майбутнє. У вересні є ризик пізнати велике почуття закоханості, тому будьте обережні - розмежовуйте емоційну і раціональну сфери.

Раніше ми говорили про те, що Рак увійшов в рейтинг найнебезпечніших знаків Зодіаку.

Гороскоп кар'єри на вересень 2021

Готуйтеся до пильної уваги з боку начальства / ua.depositphotos.com

Нові ділові знайомства чекають представників водного знака в цьому місяці. Зірки радять не довіряти сліпо - не всі люди можуть бути вам корисні. До вас буде прикута увага керівництва, тому постарайтеся не допускати грубих помилок - про вашу діяльність будуть судити за вашими робочими результатами.

Відео дня

В першій декаді місяця Всесвіт винагородить вас за завзятість, працьовитість і відповідальне ставлення до професійної діяльності. Можливі зміни в умовах праці - перевірка вас на міцність. Також великі шанси відправитися у відрядження або отримати пропозицію про зміну роботи. Уважно ставтеся до таких "подарунків" долі. 

Раки, які хочуть відкрити свій бізнес, повинні зробити це після 13 вересня - це найбільш вдалий час, хоч і з фінансовими втратами. До кінця місяця варто зосередитися на господарських справах.

Фінансова ситуація місяця пройде під егідою стабільності. Єдиний день, коли ви можете втратити гроші - 27 вересня. Не ставте чужі інтереси вище своїх, щоб зберегти матеріальні блага при собі.

Гороскоп кохання на вересень 2021

Зірки обіцяють Ракам нові знайомства / ua.depositphotos.com

Вересень - місяць знайомств не тільки в професійному ключі, але і в романтичному. Частіше бувайте в людних місцях і перестаньте ховатися в свій "панцир".

Читайте такожГороскоп для Близнюків у вересні-передбачення про кар'єру, здоров'я і коханняРаки, у яких є відносини, отримають пропозицію від партнера. Ваша половинка захоче перевести ситуацію на більш серйозний рівень - не похід в РАГС, звичайно, але теж непогано.

З 12 по 24 вересня на знак Зодіаку буде впливати Венера, тому великі шанси повністю переключитися на особисте життя і забути про роботу. Тримайте себе в руках, інакше наслідки будуть катастрофічними.

Сімейні Раки відчують божевільну моральну і матеріальну підтримку, завдяки чому зміцнять родинні узи.

Гороскоп здоров'я на вересень 2021

Астрологи радять зайнятися йогою / REUTERS

З 1 по 14 вересня зірки рекомендують почати займатися йогою або іншими духовними практиками. Частіше бувати на природі, в лісі і дихати свіжим повітрям.

У другій декаді ваш знак аспектує Плутон, тому великий ризик отримати травму навіть в домашніх умовах. Будьте напоготові під час прибирання, готування, прийому їжі і будь-яких інших справ - небезпека може чекати скрізь.

З 23 по 30 вересня на Раків негативно впливатиме Сонце, тому може підвищитися сонливість. Пам'ятайте про те, що занепад сил - це тимчасове явище і намагайтеся більше відпочивати.

Вас також може зацікавити: