Що чекає Водолія в жовтні / depositphotos.com

Астрологи стверджують, що поточний місяць виявиться цілком продуктивним для представників повітряного знака. Не відступайте перед труднощами і тоді вам відкриється двері у велике майбутнє. Подолання себе і життєвих негараздів загартує вас і підніме самооцінку.

Раніше ми говорили про те, що обіцяє гороскоп для Козерога в жовтні.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2021

Жовтень принесе Водоліям розвиток / фото ua.depositphotos.com

Перші два тижні місяця для Водоліїв стануть вельми успішними. Особливо це стосується тих представників знака, які працюють бухгалтерами, адвокатами або фінансистами. Те ж саме стосується Водоліїв, зайнятих логістикою або торгівлею. В кінці першого і початку другого тижня буде можливість підвищити кваліфікацію - не пропустіть шанс.

Відео дня

З 15 по 22 жовтня - період вдалого вкладення коштів і придбання вигідних ділових контактів. 

У період з 23 жовтня велика ймовірність конфліктів з колегами або керівництвом. Проявляйте терпіння, будьте обережні і не погіршуйте ситуації. Крім того, постарайтеся довести все розпочате до кінця, щоб не втратити прибуток.

Гороскоп кохання на жовтень 2021

Зірки радять визначитися зі своїм вибором / ua.depositphotos.com

На початку жовтня у самотніх Водоліїв буде така кількість знайомств і романтичних зустрічей, що вир подій закрутить вам голову. На жаль, в такому ритмі ви можете упустити гідну людину і партнера. Постарайтеся до середини жовтня розібратися зі своїми почуттями.

Читайте такожПовна несумісність: парі знаків Зодіаку, яким не судилося бути разомБудьте уважні: з 14 по 25 число - це період, коли доведеться приймати доленосні рішення. Те ж саме стосується і тих Водоліїв, які вже перебувають у відносинах. Не виключено, що ви опинитеся між двома людьми, з яких будете вибирати. В кінці місяця багато хто з Водоліїв будуть готові зміцнити союз, зробивши офіційну пропозицію.

Сімейні представники знака попросять підтримки у рідних і сім'ї. З 1 по 12 жовтня не завадить матеріальна допомога. Такий вчинок з боку родичів зміцнить сімейні узи. 

Гороскоп здоров'я на жовтень 2021

Для того, щоб зміцнити здоров'я, більше гуляйте / Фото ua.depositphotos.com

З 1 по 14 жовтня зірки радять більше рухатися і частіше бувати на вулиці, особливо, якщо у вас сидяча робота. Для занять спортом і активного відпочинку найбільше підходить 6 і 7 число.

У період з 16 по 22 жовтня на вас буде впливати Юпітер, що призведе до чутливості шлунково-кишкового тракту. Постарайтеся стежити за своїм харчуванням, не вживайте жирне і смажене. Особливо уважними слід бути 21 і 22 числа - зірки кажуть, що є ризик отруїтися.

Остання декада місяця ознаменується підвищеною самовпевненістю. Через це вам захочеться довести оточуючим свою перевагу фізично. Не стрибайте вище своєї голови, нічим хорошим для здоров'я це не закінчиться. Будьте розсудливі і бережіть себе.

Вас також може зацікавити: