Гороскоп для Козерога на жовтень / ua.depositphotos.com

Зірки обіцяють Козерогам разючі зміни в жовтні. Останнім часом ваше життя було наповнене великою кількістю стресу, тому зараз - саме час для того, щоб розкласти все по поличках і намітити цілі, не відволікаючись на другорядні речі.

Раніше ми розповідали, хто вони - безсердечні знаки зодіаку.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2021

Козерогів чекає вдалий місяць / ua.depositphotos.com

Професійна активність Козерогів буде на високому рівні - доведеться вирішувати велику кількість робочих завдань. Астрологи вважають, що вам необхідно ретельно проаналізувати свою діяльність і внести деякі корективи, щоб бути більш ефективними. 

Відео дня

З 1 по 12 жовтня удача повернеться обличчям до тих представників знака, робота яких не пов'язана з поїздками. Влаштувавшись на одному місці, ви зможете домогтися бажаних результатів. Більш того, вся перша декада жовтня пройде під знаком допомоги від колег і керівництва.

Другий тиждень місяця пробудить всередині вас керівника, особливо, якщо ви дійсно займаєте таку посаду. Козерогам доведеться нагадувати співробітникам про їхні обов'язки, партнерам - про домовленості. Не переживайте про їх реакції - вплив Сатурна підвищить авторитет в очах колег.

Кінець місяця - найбільш вдалий час для підведення підсумків і самоаналізу. Зірки попереджають - можливі непередбачені витрати, тому намагайтеся контролювати ситуацію.

Гороскоп кохання на жовтень 2021

Астрологи рекомендують внести ясність у свої стосунки / depositphotos.com

Самотні представника земного знака мають всі шанси завести роман, якщо тільки перестануть закриватися і вибирати усамітнення замість соціалізації. Незважаючи на прихильність зірок, відносини, розпочаті до 12 числа, не обіцяють бути довгостроковими.

Читайте такожНіж у спину: знаки Зодіаку, яких часто зраджуютьКозероги, які вже перебувають у відносинах, захочуть з'ясувати, чи в одному напрямку вони рухаються з партнером. Якщо ви налаштовані рішуче, то з 20 жовтня можна починати з'ясовувати позицію коханої людини. Астрологи вважають, що краще внести ясність, навіть якщо це загрожує розривом, ніж жити в тумані.

Сімейні представники знака будуть багато витрачати, особливо починаючи з 7 по 18 жовтня через вплив Меркурія. Пам'ятайте про те, що життя непередбачуване, іноді марнотратство необхідно.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2021

Звертайтеся до лікаря, якщо турбує здоров'я / фото ua.depositphotos.com

В першій декаді місяця можлива поява безпричинних страхів через нестабільний емоційний стан. Порушення сну, кошмари, тривожність і інші прояви збоїв в роботі організму, швидше за все, виникнуть через вашу надмірну залученість в соціальне життя. Спробуйте перестати дивитися новини і спілкуватися з негативними людьми.

З 13 по 19 жовтня зірки радять зайнятися своїми зубами. Якщо давно планували похід до стоматолога, то друга половина місяця - найкращий час. Причому, 13 жовтня відмінно підходить для лікування, а 17 і 18 число - для косметологічних процедур.

Заключні два тижні місяця будуть найбільш сприятливими - здоров'я зміцниться, як і внутрішній стан. Правда, через негативний вплив Марса ви можете іноді вибухати гнівними тирадами, тому намагайтеся тримати себе в руках - оточуючі не винні в ваших перепадах настрою. 

Вас також може зацікавити: