Гороскоп на 1 січня / фото slovofraza.com

Астрологи склали прогноз на 1 січня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Що на вас чекає в перший день нового року - читайте в матеріалі.

Овен

Овнам випаде неймовірна можливість налагодити своє життя відразу у всіх сферах. Чекайте на позитивні зміни!

Телець

Після Нового року Тельці можуть страждати від похмілля, проте їм потрібно взяти себе в руки і вийти на вулицю. Там на вас чекає диво!

Відео дня

Близнюки

Для вас починається сприятливий період, який дозволить вам вже на початку року зробити різкий ривок до свого успіху. Експерти радять вам не зволікати.

Рак

У вашому житті може статися неоднозначна ситуація, яка викличе у вас нерозуміння, що робити. Однак навіть з неї ви можете отримати вигоду. Гарненько подумайте перед тим, як ухвалити якесь рішення.

Лев

А ось Левам варто триматися подалі від спокус. Пам'ятайте, чим тихіше їдете - тим далі будете. 1 січня поспіх буде ні до чого, та й в авантюри вам краще не потрапляти.

Діва

У цей день пощастить тільки тим Дівам, які люблять себе і ставлять свої бажання на перше місце. Ті, хто часто потурає оточуючим, будуть страждати.

Терези

Терези можуть ухвалити спонтанне рішення про переїзд. Подбайте про свій комфорт і подумайте, чи зможете ви реалізувати всі свої плани на новому місці.

Скорпіон

День буде вдалим для переговорів. Вам вдасться схилити на свій бік впливових людей і однодумців. Скористайтеся своїм красномовством.

Стрілець

Стрільці ризикують втратити роботу через своє бажання постійно скандалити. Будьте обережні в спілкуванні з керівництвом, інакше "розгрому" не уникнути.

Козоріг

Козероги можуть потрапити в якийсь глухий кут, пов'язаний як з роботою, так і з особистим життям. Представникам цього зодіакального сузір'я доведеться вибирати - бізнес або сім'я.

Водолій

Присвятіть день наведенню порядку в будинку після новорічних свят. Також можете побалувати себе якимось приємним подаруночком.

Риби

1 січня ви можете налагодити контакт з людиною з минулого. Ви могли розлучитися через якісь розбіжності, але зараз у вас вийде знайти компроміс.

Вас також можуть зацікавити новини: