Гороскоп на суботу / inforondonia.com.br

Гороскоп радить викладатися Сьогодні по-максимуму, адже на вас чекає дивовижний день. Зірки підказують, що Сьогодні немає нічого неможливого.

Про це пише "1001 гороскоп".

Овен

Сьогодні Овен буде в піднесеному настрої та при цьому буде здійснювати несподівані, імпульсивні вчинки. Раптово спалахнули почуття, нові знайомства, гонитва за розвагами, несподівані рішення, флірт – все це Сьогодні цілком характерно для Овна. 

Відео дня

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, яким категорично не можна довіряти
Тілець

Сьогодні Тілець буде переживати такі почуття, як жадібність або заздрість. Перестаньте заздрити щастю й успіху інших, краще витратьте цей час, щоб зайнятися своїм життям. 

Близнюки

Сьогодні характер Близнюків буде проявлятися в їхньому бажанні когось випередити або зробити щось краще, ніж інші. Суперництво може бути реальним або вигаданим, проте воно буде підстьобувати Близнюків у всьому – в роботі, в побуті, в любові, роблячи вищими їхні результати, а значить, і шанси стати першими.

Рак

В які б секрети Рак Сьогодні не хотів проникнути, зробити це за допомогою дедукції буде важко: швидше за все, для правильних висновків у Рака просто не виявиться потрібних фактів. А ось ваша інтуїція буде на висоті - довіритися їй буде гарною ідеєю. 

Лев

Сьогодні день схиляє Лева спробувати щось нове, хай це стосується екстремального виду спорту, отримання нових знань чи кохання. Якщо у Лева є кохана людина, йому варто провести цей вечір з нею.

Діва

Сьогодні Діва буде розсіяною, їй буде важко на чомусь сконцентруватися. Займіть себе справою, що вимагає невеликих розумових зусиль. 

Терези

Сьогодні зірки гороскопу цілком і повністю на стороні Терезів! Фортуна повернеться до них своїм усміхненим обличчям, тож Терезам варто приготуватися до приємних сюрпризів.

Скорпіон

У Скорпіона Сьогодні будуть проблеми з терпінням - будь-яка дрібниця здатна розлютити вас. Чудовим рішенням буде зняти стрес, зайнявшись спортом. 

Стрілець

Сьогодні Стрілець буде ігнорувати думки оточуючих і робити тільки те, що йому самому хочеться.  Щоб під впливом миттєвих емоцій не наробити помилок, Стрільцеві варто Сьогодні прислухатися до застережень друзів і рідних.

Козеріг

Сьогодні Козеріг може надавати якимось подіям більше значення, ніж вони того заслуговують: його бурхливі емоції будуть фарбувати все, що відбувається навколо, в контрастні кольори. Захоплюючись і обурюючись з будь-якого приводу, Козеріг буде не найлегшою в спілкуванні людиною.

Водолій

Сьогодні відмінною рисою гороскопу Водолія є те, що він зуміє, якщо захоче, справити враження на потрібних людей! Події можуть допомогти Водолію вигідно показати себе перед начальством, колегами або близькою людиною. 

Риби

Сьогодні Риби ризикують проти своєї волі бути втягнутими у вир подій або навіть інтриг: оточуючі будуть намагатися ними маніпулювати, переслідуючи свої цілі.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: