Гороскоп на п'ятницю, 21 серпня / zinoti.lt

Гороскоп на п'ятницю, 21 серпня 2020 року, обіцяє Овна день бурхливих пристрастей, а Дівам зірки радять позбутися від чогось старого.

Про це пише slovofraza.

Овен

День для Овнів буде сповнений бурхливих пристрастей, тому астрологи радять дати волю позитивним почуттям.

Відео дня

Читайте такожАстролог Марина Скаді: У 2020-му році деякі політики втратять владу, хоча відчувають себе впевнено в своїх кріслах Тілець

Не влаштовуйте Сьогодні сварок з коханою людиною, інакше можете дійти мало не до розлучення. Будьте обережні зі своїми словами, щоб не наговорити зайвого.

Близнюки

21 серпня Близнюки ризикують бути об'єктом критики. Не виключено, що непорозуміння можуть бути пов'язані з грошима і майном. Будьте дипломатом і старанно обходить гострі кути.

Рак

У Раків є всі шанси відчути гармонію з собою і світом. День наділить вас рівновагою думок і почуттів, завдяки чому ви зможете відмінно ладити з оточуючими. Ваша щирість Сьогодні здатна творити чудеса.

Лев

21 серпня Леви будуть педантичні і уважні, як ніколи. Від вашого пильного погляду не сховається ніщо. Астрологи обіцяють вам чудові можливості в роботі. Найбільше пощастить тим, хто займається бухгалтерськими справами або наукою.

Діва

Зірки радять Дівам позбутися чогось старого. Згідно з фен-шуй, це позбавить вас від негативних емоцій і відкриє у вашому житті місце для нового. Звільнивши свої шафи від мотлоху, ви відчуєте значне полегшення.

Читайте такожНа чотири знаки Зодіаку чекає казковий успіх в кінці серпня - астрологи Терези

Терезів Сьогодні будуть дратувати багато факторів. Ймовірно, в якомусь питанні ви захочете докопатися до істини. В цьому випадку своїми нескінченними сварками ви зможете розсердити будь-якого. Краще зосередьтеся на чомусь позитивному.

Скорпіон

Скорпіонам не варто приймати відповідальних рішень і робити серйозні кроки, адже є ймовірність помилитися. Зірки говорять, що Сьогодні корисно планувати своє майбутнє.

Стрілець

У Стрільців може виникнути бажання когось покритикувати, втім робити цього не варто. День наділить вас підвищеною увагою до дрібниць, вам будуть помітні навіть найменші помилки оточуючих. Змиріться з недосконалостями і просто насолоджуйтеся життям.

Козеріг

У цей день Козерогам слід діяти за правилом: "Найчастіше користуйся вухами, ніж мовою". Дотримуючись цієї поради, ви можете стати володарем чиїхось секретів, планів, ідей, або просто отримати хорошу їжу для роздумів.

Водолій

Зірки прогнозують деякі конфлікти в житті Водоліїв. Щоб не було зайвих проблем, астрологи радять звести в цей день спілкування до мінімуму. Краще переключіться на робочі завдання, приготування їжі, прибирання та інші повсякденні справи.

Риби

Рибам не слід розслаблятися. Від вашої уважності і передбачливості може залежати багато чого. У кожній справі дійте так, ніби це підписання важливого договору, в якому треба перевірити кожну букву і знайти можливий підступ.

Раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, у яких до кінця серпня здійсняться всі мрії.