Рекомендується налаштувати себе на позитивний лад / clutch.ua

Гороскоп на четвер, 23 квітня 2020 року, рекомендує не вступати в конфлікти. Особливо гостро можуть відчуватися давні невирішені проблеми.

День для багатьох пройде досить непогано, хоча іноді ви будете відчувати якусь апатію і втрату настрою. Рекомендується налаштувати себе на позитивний лад, пише slovofraza.

Овен

Для Овнів настав сприятливий час для налагодження відносин різного характеру. Сприятливий час для спілкування та обміну ідеями.

Відео дня

Телець

Читайте такожМолодик 23 квітня: життя 4 знаків Зодіаку кардинально зміниться

Астрологи рекомендують не забувати про здорове харчування і спорт. Можна вдаватися як до силових тренувань, так і до занять йогою.

Близнюки

Близнюкам варто проявити турботу і увагу до сім'ї, дійсно вислухати потреби ваших близьких і піти на поступки. Особливо це актуально для тих представників знаку, яким притаманне неабияку впертість.

Рак

Раків сьогодні чекає день з підвищеним рівнем конфліктності. Слід уникати з'ясування стосунків з колегами, друзями і намагатися зберегти добрі стосунки в родині.

Лев

У Львів сьогодні буде оптимістичний настрій, який дозволить зберегти адекватність і уникнути імпульсивних вчинків з негативними наслідками.

Діва

На роботі варто проявляти особливий професіоналізм і не відволікатися на другорядні справи. Безвідповідальне ставлення до справ буде мати сумні наслідки.

Терези

Зберігайте гнучкість і не чиніть опір змінам. У тих, хто буде ретельно опиратися новому, можуть виникнути суттєві ускладнення як в психологічному, так і в фізіологічному плані.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні може бути властива легка емоційна нестабільність. Якщо на вас наваляться різкі перепади настрою – не лякайтеся.

Стрілець

Тим, у кого на роботі можуть виникнути неприємні ситуації, варто проявити стриманість і віддалитися від небажаних думок. Негатив швидко розвіється і важливо не приймати його на себе.

Козеріг

Читайте такожМолодик 23 квітня: чим воно особливо і як вплине на знаки Зодіаку

Стосунки з рідними і друзями буде мати схильність складатися як ніколи вдало. Тим Козерогам, яким від природи притаманне надмірна впертість, сьогодні буде вдаватися легше сприймати дійсність і йти на компроміси без емоційних втрат.

Водолій

Не надто вдалий день для нових справ на роботі, однак монотонна і звична праця негативних сюрпризів не принесе. Від важливих розмов з керівництвом сьогодні варто відмовитися в разі, якщо не відчуваєте себе емоційно спокійним.

Риби

Тим знакам зодіаку, у яких є пара, важливо не допускати втручання родичів у ваше особисте життя. Вони, намагаючись допомогти, можуть тільки загострити ситуацію. При виникненні суттєвих конфліктів, віддайте перевагу психолога, ніж порад сім'ї.