Гороскоп на 8 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку / фото mag.sigmalive.com

У понеділок, 8 червня, зірки гороскопу категорично проти будь-яких революцій і ризикованих експериментів. Зате дотримуючись перевірених часом, консервативних шляхів і дотримуючись усталених правил, ви прийдете до успіху найкоротшою дорогою. Це справедливо в усіх сферах життя – і в бізнесі, і в побуті, і у стосунках з людьми.

Ну а ризикованих й азартних ситуацій краще уникати – хіба що у вас на руках усі козирі, і вам відомі карти супротивника, пише 1001goroskop.

Овен

У будь-якій справі найкращий варіант дій для Овна – той, який перевірений досвідом, часом і ним самим. Будь-яка спроба поекспериментувати навряд чи вдасться. Зате всі добрі старі перевірені шляхи перед ним відкриті. Консервативними методами Овен досягне більшого, ніж самим блискучим експромтом!

Відео дня

Телець

Тельцю слід приготуватися до того, що оточуючі будуть його повчати. Цілком можливо, Тельцю доведеться брати участь не в одній нудній розмові. Особливо не варто ділитися з навколишнім новими ідеями, планами. У кращому разі Телець зустрінеться з іронією або легкою критикою на свою адресу, в гіршому – зазнає безжальних нападок.

Читайте такожЧотири знаки Зодіаку невдовзі накриє хвиля щастя та успіху – астрологи

Близнюки

Близнюки будуть перебувати в дисонансі з оточуючими. Близнюкам доведеться змиритися з тим, що переконати нікого не вдасться, так що якщо вони на 100% впевнені у своїх планах – доведеться діяти самостійно. Або перенести якісь проекти на інший день.

Рак

Яке б рішення не треба було прийняти Раку, це навряд чи вийде: йому буде неймовірно важко зробити остаточний вибір. Втім, якщо оточуючі не стануть квапити його і створювати навколо суєту, Рак буде діяти продумано та чітко. Але дуже-дуже повільно. І не треба за це його засуджувати.

Лев

Лев буде до всього шукати практичний, навіть прагматичний підхід. Це стосується навіть романтичних стосунків. Причому подарунок навряд чи був би дорогим: день не схиляє Лева розкидатися грошима. Зате такий діяльний настрій здатен допомогти йому вирішити практично будь-яку побутову проблему.

Діва

На Діву чекає спокійний день, коли можна нікуди не поспішати, – справи йдуть своєю чергою, не вимагаючи суєти. Зірки гороскопу радять їй витратити цей день на себе, цілком присвятивши його індустрії моди та краси. Фітнес на послезавтрак, шопінг на обід і розслаблююча ванна на вечерю – завдяки такому меню Діва зустріне новий день у всеозброєнні!

Терези

Справи й думки Терезів будуть пов'язані з їхніми близькими людьми – родичами або друзями. Можливо, у когось з них існують проблеми. Зірки гороскопу радять Терезам не нехтувати своїм почуттям боргу. Це день, коли їм варто, якщо потрібно, пожертвувати власним часом або навіть робочими справами заради того, щоб підтримати близьку людину.

Скорпіон

День наділяє Скорпіона активністю, проте ситуація буде складатися так, що він навряд чи зможе повною мірою її реалізувати. Події і на роботі, і вдома вимагатимуть від Скорпіона неквапливого ритму ведення справ. Втім, у цього є й свої плюси. Якісь справи, які Скорпіон не зміг би вирішити з наскоку, почнуть просуватися вперед, завдяки його спокійному, вдумливому підходу.

Читайте такожАстрологи розповіли, яким батьком буде чоловік за знаком Зодіаку

Стрілець

Стрільця будуть займати питання домашнього побуту і сімейного бюджету – він зробить все, щоб навести в них лад! Крім того, день корисно провести за обмірковуванням фінансових планів і справ. Якщо ж Стрілець запланував витрати – наприклад, на літній відпочинок – саме час подумати про те, скільки грошей на це потрібно й де їх узяти. Якщо їх треба накопичити, почніть це робити – більш вдалого дня для цього не знайти!

Козеріг

Козеріг буде сповнений енергії та сил, але, щоб не налякати оточуючих своїм натиском, йому доведеться це приховувати. День вимагає від нього неквапливого ритму і зважених, консервативних рішень. Втім, завдяки цьому, ймовірність наробити помилок буде вкрай низька. Нехай Козеріг доб'ється меншого, ніж очікував, зате вже точно не зможе нічого зіпсувати.

Водолій

Життєва енергія Водолія буде перебувати на спаді. До тих справах, за які Водолій візьметься, він буде схильний застосовувати досить консервативний підхід, аж до рішення законсервувати ту чи іншу проблему до кращих часів. Як віддушину зірки гороскопу рекомендують Водолію відвідати який-небудь творчий захід – чуже натхнення допоможе йому поповнити свій запас енергії.

Риби

Риби зуміють багато чого досягти, діючи консервативно, однак це здатне загнати їх у тугу. Тому зірки гороскопу радять Рибам підняти собі настрій невеликими змінами. Поговоріть з друзями про те, як вони роблять своє життя яскравішим. Добре, якщо в особистому житті Риб цього дня будуть присутні експерименти, а на роботі – застосовуватимуться лише перевірені методи.