Багато людей відчують себе вільніше / passion.ru

Багато людей відчують себе вільніше, питання вирішуються швидше, досягається взаєморозуміння з ближнім оточенням. 13 липня Меркурій зупинився, ця планета характеризує - мислення і комунікації. Меркурій готується перейти у фазу прямолінійного руху, після періоду ретроградности. Якості і характеристики цієї планети спрямовуються виключно на реалізацію індивідуальних проявів особистості, які будуть конструктивні і гармонійні. Протягом цього тижня люди не схильні відволікатися і розпорошуватися на дрібниці і сторонні моменти.

Енергія Меркурія після періоду ретроградності вузько спрямована, обмежена в рухливості і здатності змінюватися. Відповідно ці енергії впливають на людей, тому багатьом легше сконцентруватися на справі і досягти швидких результатів, що позитивно впливає на ділову сферу, здатність до комунікації, розв'язання питань купівлі-продажу, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Читайте такожВідомий астролог назвав знаки Зодіаку, на яких у липні чекає неймовірна удача

Відео дня

З 14 липня Меркурій стане директним, тобто перейде в прямолінійний рух і прояви енергій планети будуть зосереджені, зібрані, організовані, тому люди виявляють себе відкрито, без перешкод і без затримок вирішуються важливі справи, теми будинку і сім'ї доставляють задоволення. З 14 липня люди легше йдуть на контакт і сприймають інформацію, знаходять взаєморозуміння, взаємодія одне з одним стає корисним, поїздки сприятливі.

Овен

Хороший період для виробничників і спортсменів. З'являються нові ідеї та інтереси, можливий сприятливий поворот у стосунках з колегами і партнерами, ділові стосунки з жінками можуть повернутися в романтичному напрямку. Якщо щось турбує здоров'ю, то в цей період ви швидко відновлюється. Хороший період для косметичних процедур і операцій. Романтичне спілкування, любовні побачення приносять задоволення. Зав'язуються нові цікаві знайомства, з'являються нові захоплення. Сприятливий період для активного відпочинку та взаємодії з партнером. Прискорюються справи з усіх сфер життя.

Телець

Підвищення власного самовладання в цей період, дає внутрішнє зростання і посилення особистісних якостей. Відбувається прискорення процесу одужання всіх захворювань, а також яскраво виражений приплив життєвої енергії. У цей час можна очікувати заохочення від начальства, підвищення в посаді, підтримки впливових осіб, набуття покровителів. Цей період відзначений певним прогресом і в матеріальному відношенні: вам віддають все, що мали, але не більше того. У цей час добре складаються і зміцнюються стосунки з домашніми або коханими. Вдалий період для побудови спільних планів і вирішення спільних завдань.

Близнюки

Ближнє оточення, родичі, діти, а також грошові питання, будуть основними сферами докладання зусиль. Сприятливий період для ділових переговорів, підписання угод. В контактах і зв'язках стаєте дуже активними і енергійними, багато виходить так, як ви і планували. У своїй професії проявляєте себе впевнено, керівництво зможе оцінити ваші старання. Можливо перевтома через зв'язки і контакти, але це відповідний період для напрямів професійної реалізації. Наполегливість у вираженні своїх ідей та інтересів, знаходить підтримку оточуючих, добре йде робота, що вимагає розумових творчих зусиль.

Рак

Ви дуже чутливі до слів і поведінки оточуючих; всі схильні сприймати на свій рахунок, тому є ймовірність зробити помилкові висновки. Уява може прикрашати дійсність, для творчих людей цей період може виявитися дуже продуктивним. Письменникам легко висловлювати свої глибокі відчуття, тому можуть створити затребувані твори. Для людей технічного складу розуму, які працюють з розрахунками та документами, існує проблема виокремити з потоку думок головне і неголовне, тому деколи складно висловити думки вголос. Кар'єра та інші амбіції вимагають великих витрат енергії, ваші дії можуть мати важливий вплив на ваше майбутнє.

Лев

В цей час в пам'яті можуть спливати давні події, які не дають вам спокою, турбують совість. Розкажіть близьким людям про те, що вас хвилює, не бійтеся довірити свої думки та поділитися сумнівами, ви обов'язково отримаєте підтримку і зможете розв'язати наболілі питання. Можете зіткнутися з тим, що вам важко висловити словами свої почуття, вам здається, що вас не розуміють. Але це може бути плідний період для творчості, активно попрацювавши зараз, вже скоро ви зможете продемонструвати свої таланти і отримати визнання. Виникають обставини, здатні зробити вас більш вольовим і динамічною людиною, процвітаючою і незалежною.

Діва

Приходять нові ідеї, ви спрямовані в майбутнє, будуєте плани. Це хороший період для залучення спонсорів. Є можливість знайти прихильників і покровителів, велику роль відіграють однодумці, у яких можна шукати підтримки і розуміння. Ви зможете зайняти провідну позицію чи «проштовхнути» свою ідею. Сприятливий час для громадської роботи або наукових досліджень. Якщо ви давно планували створити якесь співтовариство за інтересами або громадське об'єднання, настав час зробити це. Якщо довго не виходило домовитися, оформити документи або закінчити якийсь проект, то зараз все вдасться.

Читайте такожНа одних чекає багатство, на інших - неприємності: астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких липень стані вирішальним періодомТерези

Хороший період для проведення офіційних зустрічей, переговорів, урочистих прийомів. Вдалий час для розв'язання ділових питань, у Вас з'являються нові ідеї для творчого самовираження. Сприятливий час для початку вивчення іноземних мов. Можете розраховувати на успішне вирішення юридичних справ. Використовуйте цей період для гармонізації Ваших романтичних відносин і сімейних зв'язків, занять з дітьми. Складаються ситуації, які додадуть фарб в згасаючі відносини. Сприятливий час для проведення косметичних процедур, а також для загартовуючих процедур, будь-яких оздоровчих заходів, для початку курсу лікування або проведення курсу масажу.

Скорпіон

Ви стаєте більш енергійними, рішучими і діяльними. У вас пробуджується дух боротьби і суперництва, тому вас легко можна надихнути на активну діяльність. Справа, розпочата у цей період, спочатку може здаватися багатообіцяючою, але з часом, розвивається планомірно, приносить бажані результати, хоча і не такі великі, як здавалося спочатку. Ви, нарешті, беретеся за роботу, яку довго відкладали або успішно завершуєте давно розпочаті проекти. В цей час ви можете змінити роботу або активно займатися пошуком роботи. Сприятливий час для того, щоб робити які-небудь дії, спрямовані на поліпшення або зміцнення власного здоров'я.

Стрілець

Багато справ, пов'язаних з дітьми, творчою діяльністю або романтичним партнером, центр подій зміщується від вас до інших людей, особливо це відноситься до ваших шлюбним або діловим партнерам. Необхідно у всіх ситуаціях шукати компроміс, вигоду і користь для всіх учасників відносин. Зіпсувати сприятливі шанси і можливості можуть підвищені вимоги до партнерів і непостійність настрою. Через нерозуміння один одного, необгрунтовані ревнощі може скластися напружений психологічний фон. З'являється схильність до непотрібної розтраті грошових коштів, що викликає додаткові складності.

Козеріг

Обставини допомагають визначити своє місце в суспільстві. Ваша робота може зачіпати юридичні питання, певний ріст і оформлення документів. Зосередьтеся на своїх цілях, розставте пріоритети і тоді з'являться можливості реалізувати свої плани. Занадто оптимістичний погляд на них може принести розчарування надалі. З-за поспішного прийняття рішень можна зробити неправильні вчинки, наслідком яких стануть фінансові втрати. Будьте уважні при керуванні транспортом і роботі з гострими предметами, технікою. Будьте уважні в громадських місцях, не вступайте в зіткнення з людьми, що володіють владою і впливом.

Водолій

Цей період сприяє взаємин з дітьми, зміцнення зв'язку з коханою людиною або розширенню кола знайомств. Розвиток уяви можуть зробити цей період успішним для втілення творчих задумів. Можливі щасливі випадковості, подарунки, премія чи інші грошові винагороди, які ви заслужили. Зростає життєва сила, опірність різним захворюванням. Гарне вплив у цей період надає заняття спортом і активним відпочинком. Ваша активність зростає, і це привертає до Вас партнерів протилежної статі. У Вас з'являється бажання стати лідером в парі або в родині, тож слід обдумати, яким чином це може позначитися на ваших відносинах.

Риби

Ви зможете позбутися навіть від тривалих конфліктів з коханими або членами сім'ї. Вдалий час для вираження ваших почуттів і інтересів, для пояснень з романтичним партнерам. Візьміть участь в справах ваших дорослих дітей, з молодшими займайтеся з розвиваючими іграми. Пробудження творчої уяви, інтуїції і прозорливості, постійно присутнє відчуття майбутнього розвитку, допоможе побудувати плани на майбутнє. Для людей інтелектуального складу період буде сприятливим для творчого розвитку, а для людей, схильних до мистецтва, подорожі та відпочинок послужать приводом для натхнення. Сприятливі контакти із зарубіжними партнерами, може бути досягнута довгоочікувана домовленість.