Нас чекають дуже непрості дні, 21 червня відбудеться Кільцеве Сонячне затемнення в Раку / passion.ru

На нас чекають дуже непрості дні, 21 червня відбудеться Кільцеве Сонячне затемнення в Раку, але його вплив буде відчуватися весь тиждень. Багато хто почувають свою провину, навіть якщо не винні, складно усвідомити, що відбувається і досягти взаєморозуміння з партнерами, у зв'язку з чим, допускається багато помилок. Погіршує ситуацію початок періоду ретроградного Меркурія, який починається з 18 червня у знаку Рака (до 12 липня).

Можуть з'являтися незрозумілі страхи, смуток, сповільнюються процеси по багатьох справах, що виникають затримки в роботі з паперами і документами. Не варто чекати швидкої віддачі від розпочатих справ, в наявних проектах можуть бути виявлені помилки, що з'являються перешкоди і багато клопоту, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Період ретроградного Меркурія, що збігається з коридором затемнень, може принести поломки телефонів, побутової техніки і транспорту. Поведінка людей також, змінюється не в кращу сторону. Домашнім тваринам потрібно більше уваги, можливо, потрібно буде отримати консультацію ветеринара. Для перепланування або реконструкції це сприятливий період, багато закінчать давно розпочатий ремонт,

Відео дня

Овен

Багато стикаються з безладом і неузгодженістю вдома і на роботі, люди недооцінюють деталі і втрачають хороші можливості. Будьте уважні у транспорті та в людних місцях, адже можлива втрата дрібної, але потрібної речі. З'являється багато турбот, пов'язаних з домашніми справами, навколишнім оточенням і сім'єю. Це період завершення певного життєвого етапу і початок нового, це може бути час для духовної самоперевірки і духовного розвитку. Новий підхід до сфери взаємовідносин, відвідування яких-небудь пізнавальних заходів або вебінарів, допоможе вам знайти вихід із найзаплутаніших ситуацій та залучити удачу в ваше життя.

Читайте такожНазвано топ-3 найрозумніших знаків ЗодіакуТелець

Будьте обережніше з новими ідеями та проектами, для починань невідповідний час. Замість цього, поверніться до недороблених справ, завершіть те, що вимагає доопрацювання. Є ймовірність, що відновляться відносини з людиною з минулого. Можлива також зустріч зі спорідненою душею, яка залишить враження, що ви були знайомі ще в минулому житті. Можуть виникнути неприємності, пов'язані з затримками транспорту, деякі проблеми з документами змусять переглянути підхід до роботи. Перегляд особистого інформаційного простору, сприятиме вивільненню енергії для нових звершень.

Близнюки

Гарний час, щоб зайнятися роботою з фінансовими документами: перевірити рахунки, квитанції, чеки, провести аналіз витрат і доходів. В цей час грошові потоки можуть просуватися з перепонами та затримками, так що добре переглянути бюджет і обмежити витрати. У кращому варіанті, можливе отримання грошей, які вам не виплатили раніше: за роботу, разове доручення або повернення старого боргу. Але вони можуть тут же, і піти несподівано. Питання переоцінки цінностей стають актуальними. Ви занурюєтеся в себе, думаєте і спілкуєтеся з іншими інакше, вся увага спрямована або на минуле, або на самоаналіз.

Рак

Думки сфокусовані на очікуванні власного просування. Нетерплячість і прагнення вирішити швидше той чи інший питання, пізніше зажадають виправлення того, що зроблено протягом тижня. Ви потребуєте уваги, але не завжди знаєте, як використовувати це увагу, коли ви його отримаєте. У цей період сприятлива робота зі старими зв'язками і контактами. Гарний час для того, щоб розбиратися з незавершеними і вже діючими проектами, документами. Настав час навести порядок, викинути всі зайві папери та інші носії інформації. До творчих людей приходить натхнення — ви можете обдумувати нові проекти, ідеї, плани.

Лев

В цей час можливі непорозуміння, неприємні новини, спотворення інформації, крадіжка або втрата важливих документів і паперів, ключів і інших дрібних предметів. Ви можете стати надто критичні, зіткнутися з обманом, наклепом. З'являються або розкриваються таємниці — як в роботі, так і в особистому житті. Натхнення і свіжі ідеї, які відвідають творчих людей, які допоможуть знайти розв'язання старих проблем, а також в подальшому зарекомендувати себе в професійному плані. Можлива трансформація ділових відносин в романтичні, зустріч з людиною, яка вам дуже близький в духовному плані.

Діва

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, чиє життя цього літа розвернеться на 180 градусівІнформація може сприйматися перекручено, через що виникають непорозуміння та конфлікти з друзями і однодумцями. У цей період вам складно зацікавити людей у взаємовигідному партнерстві. Будь-яка відмова з боку інших сприймається вами важко, загострюється ваша чутливість до слів. З'являється неуважність, незрозуміле занепокоєння, нервозність, труднощі в контактах, складність у вираженні своїх думок. Зверніть увагу на себе, ліквідувавши накопичені почуття роздратованості і засмучення. Ви будете в повному задоволенні, якщо дозволите собі в цей період зануритися у свій внутрішній світ.

Терези

З'являється нерішучість, через це важко завоювати прихильність своїх керівників та отримати і кар'єрне зростання. Головна увага буде прикута до вашого становища в суспільстві. Якщо у вас є, що запропонувати – озвучуйте свої ідеї. Для громадських діячів це може бути відповідний час для того, щоб донести до публіки свої погляди. Складаються сприятливі умови для того, щоб рекламувати свій бізнес. Можна розмістити свою статтю в журналі або газеті, виступити на телебаченні, дати чи отримати інтерв'ю або домовитися про ділову зустріч з впливовою людиною.

Скорпіон

Формуються обставини, що вимагають від вас повторення пройденого матеріалу, відновлення давніх взаємин, що допоможе знайти краще розуміння того, що відбувається. Це несприятливий час для розв'язання юридичних питань. Вдалий час для того, щоб налагоджувати зв'язок з людьми, що живуть далеко від вас, з іноземцями. Ви можете вирішити відновити навчання та отримати сертифікат, пройти курси підвищення кваліфікації. Який би предмет для вивчення ви не обрали, він принесе користь і фінансову вигоду, якщо буде спрямований на розвиток специфічних навичок і талантів.

Стрілець

Можете опинитися в центрі конфлікту на ґрунті релігійних, філософських чи наукових тем.

Вдалий час для початку практик, спрямованих на особистісну трансформацію. Сукупність подій з різних сфер, в результаті, можуть дати серйозні і глибокі зміни. Сприятливий час для перегляду ваших інвестицій, визначення того, наскільки добре йдуть ваші справи, ви зможете прийняти рішення про те, як слід діяти далі. При правильному підході до справ, грамотному аналізі звітів, ви можете вчасно виправити помилки і внести коригування, в результаті опинитися у великому фінансовому виграші.

Козеріг

Активна громадська діяльність, фізична робота, допоможуть уникнути проблем спілкування з партнерами. Якщо ж ви впевнені, що разом зможете розв'язувати накопичені проблеми, то варто з'ясувати всі бентежні питання шляхом мирних переговорів. Якщо ж ви відчуваєте, що партнер або ви ще не готові до відкритої розмови, краще не починати, оскільки найменше непорозуміння може призвести до серйозного конфлікту. Раптові події в сімейному житті, в особистих відносинах відбиваються на діловій сфері. В контракти та договори можуть вкрастися прикрі помилки, можна зіткнутися з фальсифікацією, навмисним обманом.

Водолій

Якщо ваш внутрішній стан далеко від гармонійного, не слід розв'язувати питання співпраці, призначати зустрічі, обговорювати умови співпраці. Аналітичний підхід до організації свого життя, в цей період, пофарбований емоціями. Але в цей період ви можете донести свої ідеї іншим людям. В особистій сфері життя і ви можете відчувати розчарування, побудувати близькі стосунки з партнером, перейти на інший рівень, вам достатньо складно в цей період. Можуть змінитися обов'язки на роботі, стосунки з начальством або підлеглими, можливо, вам доведеться про когось піклуватися.

Риби

Філософське ставлення до любовних стосунків, допоможе уникнути напружених ситуацій з коханою людиною. Можливо, колишня любов нагадає про себе. Якщо пам'ять про втрачену любов не дає спокою, відповідний час спробувати ще раз. Якщо у вас є відносини, разом з другою половинкою ви будете віддаватися приємним спогадам. Не виключено, що можуть виникнути ситуації, які ви ретельно приховували від партнера. Якщо так станеться, будьте чесними, говоріть про свої почуття відкрито. Не варто будь-що намагатися ухилятися від гострих питань або замовчувати незручні моменти.