Гороскоп на весняне рівнодення 20 березня 2022: що потрібно зробити кожному знаку Зодіаку / depositphotos.com

Цієї місячної доби корисне спілкування: нові знайомства, переговори з партнерами, освячення в коханні – все це пройде на славу. Тому гороскоп на 20 березня 2022 року радить зміцнювати громадські та партнерські відносини.

Також це час, коли Всесвіт натякає людині, наскільки правильно та живе: якщо в цей день почуєте про себе щось хороше – значить, рухаєтеся у вірному напрямку; але і будь-яка критика, навіть найнеприємніша – сьогодні теж правда.

Гороскоп на 20 березня 2022: Овен

Не поспішайте з прийняттям рішень. Краще займіться збором інформації – знайдете дещо цікаве.

Відео дня

Гороскоп на 20 березня 2022: Телець

На вас чекає несподівана звістка, якась інформація порушить ваші плани щодо роботи або конкретної людини. Налаштуйтеся бути гнучким.

Гороскоп на 20 березня 2022: Близнюки

Не будьте таким упертим! Ви готові відстоювати свою думку до переможного кінця – але зараз цей шлях приведе вас лише до конфліктів і сварок. Краще промовчати – якщо не згодні прислухатися до чужих аргументів або хоча б їм поспівчувати.

Гороскоп на 20 березня 2022: Рак

Займіться генеральним прибиранням: у вас і душа до неї зараз прагне, і положення планет сприяє такій роботі. А ось язика трохи прикусіть: не всяка правда на користь відносинам.

Гороскоп на 20 березня 2022: Лев

Відмінна можливість для з'ясування відносин: ви здатні вивести на чисту воду кого завгодно. Тому якщо давно в комусь сумнівалися – саме час із ним відверто переговорити.

Гороскоп на 20 березня 2022: Діва

На порядку денному – грошові питання. Головне – не пороти гарячку. Будьте спокійним і відстоюйте свою позицію аргументовано, тоді й збільшення зарплати домогтися вдасться, і борг повернути.

Гороскоп на 20 березня 2022: Терези

Ви дієте занадто напористо: далеко не всі готові погоджуватися з аргументами (нехай навіть абсолютно чесними і справедливими), якщо їх при цьому принижують або намагаються шантажувати. Змініть тон, проявіть доброту і дипломатичність – і побачите, як до вас потягнуться люди.

Гороскоп на 20 березня 2022: Скорпіон

Чесність і щирість – ось що вам стане в нагоді сьогодні. На вас чекає чимало важливих розмов, і без доброзичливого ставлення до співрозмовника просто не обійтися. Проявіть розуміння і співчуття – і вам поступляться.

Гороскоп на 20 березня 2022: Стрілець

Приготуйтеся до змін. Причому в першу чергу потрібно міняти своє ставлення до питання – тільки після цього можна розраховувати на позитивні зрушення в самій ситуації.

Гороскоп на 20 березня 2022: Козеріг

Ви дратівливі і допитливі. З одного боку це добре: дозволить уникнути прикрих помилок у роботі, що вимагає точності. З іншого боку: напарників собі краще не брати – з вами зараз дуже складно спрацюватися.

Гороскоп на 20 березня 2022: Водолій

Проведіть "ревізію" свого життя. Зараз відмінний час позбавлятися від усього зайвого – від відносин до речей. Причому без такого роду зачистки - не вдасться залучити в життя щось нове.

Гороскоп на 20 березня 2022: Риби

Висока ймовірність конфліктів. Уся справа у вашому безкомпромісному настрої. Спробуйте бути м'якішим: не намагайтеся зараз нікому нічого доводити – і більшості конфліктів удасться уникнути.

Читайте також: