Гороскоп на по картах Таро на 17 травня / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали свої прогнози на 17 травня для всіх знаків Зодіаку. Як краще провести цей день, та що вас чекає вкінці робочого тижня – читайте далі.

Овен

Ваші творчі здібності проявляться повною мірою. Ви зможете знайти нестандартний підхід до вирішення навіть найскладніших питань. Відповідний момент, щоб будувати плани на майбутнє. Вдало складеться взаємодія з іншими людьми. У деяких Овнів приятельські стосунки переростуть у взаємовигідне співробітництво. 

Відео дня

Телець 

Ранок принесе емоційне піднесення та наснагу. Вам виявиться легко знаходити спільну мову з близькими людьми та новими знайомими. Вдалий момент для обговорення важливих питань у домашній обстановці. Тельці, які планували дорогі покупки, зможуть придбати особливо якісні речі. Вони принесуть радість і прослужать дуже довго. 

Близнюки

Час братися за справи, які здавались вам непідйомними. Сьогодні ентузіазм та конструктивний підхід дозволять знайти найпростіше рішення та впоратися з будь-якими труднощами. Навіть, якщо доведеться долати опір оточуючих, вам вдасться підібрати потрібні аргументи і переконати всіх у своїй правоті. Не поспішайте, ви і так встигнете все, що запланували. 

Рак

Займіться звичними домашніми справами, які не потребують особливих зусиль. Усі складні та масштабні завдання відкладіть на потім. Ракам, які зайняті навчанням, знадобиться трохи більше часу для засвоєння нового матеріалу. Якщо ви плануєте подорож, вирушати в дорогу краще в другій половині дня.

Лев

Несподівані події змусять вас змінити плани та можуть зіпсувати настрій. Але ви швидко зумієте взяти себе в руки і знайти позитивну сторону за будь-яких обставин. Якщо утримаєтеся від емоційних реакцій, зможете зробити цей день цілком вдалим. Домашні справи вимагатимуть вашої уваги, але не беріть все на себе, залучіть решту членів родини. Так вдасться зробити все необхідне набагато швидше.

Діва

Ваша категоричність може зіпсувати стосунки з близькими людьми, тому постарайтеся не надавати надмірної ваги дрібним непорозумінням. Зранку буде складно змусити себе братися до справи. Дайте собі трохи відпочити. Але повністю ігнорувати свої зобов'язання не варто. Інакше ви потім пошкодуєте про втрачені можливості.

Терези

Вранці найкраще зайнятися наведенням порядку, розхламленням та іншими спокійними домашніми справами. Не беріться за відповідальні завдання та не намагайтеся обговорювати складні питання з оточуючими. Вам виявиться непросто сприймати думку, яка не збігається з вашою. Уникайте обіцянок, якщо не впевнені, що точно зможете їх виконати.

Скорпіон

День не підходить для важливих справ, тому не вимагайте від себе неможливого. Обставини можуть складатися не на вашу користь, теж концентруватися виявиться складно. Утримайтеся від поспішних рішень та спонтанних витрат. Потурати своїм слабкостям теж не варто. Буде непогано зосередитися на домашніх турботах та завершенні давно розпочатого.

Стрілець

Домашні проблеми вимагатимуть вашої активної участі з самого ранку. Ваш емоційний стан навряд чи опиниться на висоті. Багатьох стрільців почнуть долати внутрішні конфлікти. Але за підтримки близьких друзів, чи членів сім'ї з усіма складнощами вдасться впоратися. Не варто розпочинати ремонт, чи займатися вирішенням будь-яких питань з нерухомістю.

Козоріг

Сьогоднішні справи швидше за все вимагатимуть від вас застосування фізичних зусиль, але це не втомить вас, а навпаки принесе деяке задоволення. Ваша енергійність дозволить впоратися з усім запланованим швидше, ніж очікувалося. День сприятливий для занять будівництвом, облаштуванням житла, дрібним ремонтом та будь-якою роботою, яка потребує використання інструментів чи механізмів.

Водолій

Спокій та емоційна стійкість допоможуть вам не лише впоратися зі своїми справами, а й допомогти близьким. Буде добре поспілкуватися зі старшими родичами, їхні поради, напевно, стануть у пригоді. День сприятливий для запрошення у гості тих, з ким ви пов'язані спільними діловими інтересами. Багатьом Водоліям надається можливість обговорити важливі питання з впливовими людьми та заручитися їхньою підтримкою.

Риби

У перші половині дня варто звести спілкування та активність до мінімуму. Ви виявитеся надто чутливими до будь-яких несподіванок. Розуміти інших людей і миритися з їхніми недоліками буде трохи важче, ніж зазвичай. Ви станете розсіяні та неуважні. Тому не потрібно займатися кропіткою та складною роботою. По можливості обмежтеся домашньою роботу, а краще приділіть час відпочинку.

Вас також можуть зацікавити новини: