Гороскоп харчування здоров'я для всіх знаків / фото slovofraza.com

Гороскопи не тільки пророкують долю людини по зірках і планетах, а й дають поради і настанови. Гороскоп здоров'я і хвороб для всіх знаків Зодіаку розповість вам, що загрожує вам на цьому тижні і на що варто звернути увагу.

Овен

Овнам на цьому тижні рекомендується більше рухатися. Ходіть на роботу і додому пішки, підіймайтеся на свій поверх по сходах. У представників знака з сидячою роботою можуть виникнути болі в спині, шиї, суглобах. Якщо у вас немає можливості рухатися більше - робіть розминки серед робочого дня.

Телець

Тельці можуть похвалитися хорошим самопочуттям і міцним здоров'ям на цьому тижні. Якщо протягом цих семи днів ви захворієте, то хвороба пройде швидко і легко. Це вдалий час, щоб зробити операцію або почати лікувальні процедури. Зробіть візит до лікаря, який ви давно відкладали.

Відео дня

Близнюки

Вам слід трохи більше уваги приділити стану ваших легенів. Зараз вони вразливі і їх необхідно берегти. Корисними для вас будуть щоденні прогулянки як мінімум по годині. Висока ймовірність підхопити застуду або ангіну. Обов'язково одягайтеся по погоді, не нехтуйте шапкою і рукавичками.

Рак

У найближчому майбутньому вас чекають серйозні психологічні та фізичні навантаження. Використовуйте тиждень, щоб підготувати себе до майбутніх випробувань. Корисно буде записатися в спортзал, більше ходити пішки, займатися домашніми вправами і добре висипатися.

Лев

На цьому тижні ви зіткнетеся з порушеннями апетиту. Ви будете або постійно відчувати сильний голод, або не зможете змусити себе з'їсти щось. У цей період дуже небезпечними будуть переїдання, а також вживання смаженої і копченої їжі та алкоголю.

З'явився гороскоп на тиждень / фото pixabay.com

Діва

Жінкам-Дівам рекомендується відвідати гінеколога і зробити УЗД органів малого таза. У вас може розвиватися приховане небезпечне захворювання. В цілому у Дів може бути занепад сил і поганий настрій на цьому тижні, але до вихідних вам стане краще. Бережіть свої нерви, не вступайте в конфлікти і відкладіть всі важливі справи.

Терези

На цьому тижні дуже багато залежить від вашої сили волі і вашого настрою. Не дозволяйте собі опускати руки, нервувати і жаліти себе. Зберігайте бойовий дух і дотримуйтеся режиму дня. Однак гнатися за рекордами і працювати до знемоги теж не варто. 

Скорпіон

Хворіти на цьому тижні Скорпіонам дуже небажано - будете дуже довго одужувати. В цілому тиждень буде не дуже вдалим для вас. Скорпіонів постійно будуть переслідувати дрібні неприємності - головні болі, закладений ніс, почервоніння очей. Зверніть увагу на своє харчування - можливо, вам не вистачає вітамінів.

Стрілець

Читайте такожМісячний календар на лютий 2021: вдалі та невдалі дні цього місяцяСтрільцям на цьому тижні потрібно берегти зуби - це ваше слабке місце. На цьому тижні рекомендується відвідати стоматолога і дотримуватися гігієни рота. На цьому тижні не варто пити каву і газовану воду, їсти багато солодощів. Стрільці з гіпотонією і гіпертонією можуть страждати від стрибків тиску.

Козоріг

На цьому тижні не рекомендується планувати будь-які далекі поїздки і перельоти. У транспорті ви будете почувати себе дуже погано, навіть якщо раніше вас не заколисувало. Також можливі проблеми зі сном - ви будете пізно засипати і часто прокидатися серед ночі. За годину до сну не дивіться в екрани телефону і телевізора. Постарайтеся лягати раніше, ніж зазвичай.

Водолій

Ніяких серйозних проблем зі здоров'ям у представників цього знака не очікується. Однак можуть виникнути проблеми з пам'яттю, уважністю, координацією. Астрологи радять бути обережними зі спиртними напоями. По можливості на цьому тижні не сідайте за кермо, не підіймайтеся на велику висоту і не робіть нічого небезпечного. Особливу обережність потрібно дотримуватися в четвер і п'ятницю.

Риб

Ваша стомлюваність на цьому тижні буде підвищена. Не беріть на себе додаткову відповідальність і нові завдання. Не перевтомлюйтеся на роботі і не забувайте про розваги. На вихідних варто зайнятися активним відпочинком на природі. У жінок цього знака можуть боліти груди і живіт.

Вам також може бути цікаво: