Як вибрати тварину за знаком Зодіаку - поради / УНІАН

Фахівці з езотерики впевнені, що багато аспектів нашого життя пов'язані з зодіакальним колом, в тому числі, і вибір вихованця. УНІАН розповість, яка тварина підходить за знаком Зодіаку саме вам.

Яка тварина підходить Овнам

Овни досить активні, напористі і впевнені в собі, тому і тварину їм потрібно підбирати відповідного характеру. Вогненному знаку ідеально підійде німецька вівчарка, стаффордширський тер'єр, сіамська кішка або навіть декоративний кролик - спокійний, але норовливий звір.

Яка тварина підходить Тельцям

Тельці - справжні сім'янини, розумні і розмірені, їх складно викрити у відсутності контролю за емоціями. Астрологи рекомендують представникам земної стихії придивитися до шпіців, болонок або йоркширських тер'єрів. Якщо ви не знаєте, як підібрати кішку до свого знаку Зодіаку, будучи Тельцем, зупиніть вибір на британському висловухому кошеняті.

Відео дня

Яка тварина підходить Близнюкам

Близнюки товариські і комунікабельні, але в той же час непостійні особистості. Їм важливо бути в центрі уваги, але також мати можливість побути наодинці з собою. Папуга - відмінний варіант, адже він зуміє і розмову підтримати, і залишити в спокої господаря, займаючись своїми справами. Якщо хочете завести собаку, то орієнтуйтеся на тер'єра - він досить розумний і активний, щоб розпізнати ваш настрій.

Яка тварина підходить Ракам

Рак - уособлення турботи, милосердя і участі, тому для такого знака Зодіаку кращими компаньйонами стануть маленькі тварини, що вимагають ласки, любові і допомоги. Це можуть бути собаки маленьких порід або акваріумні рибки, за якими потрібен постійний догляд. Також саме у Раків найкраще виходить піклуватися про тварин з притулку.

Яка тварина підходить Левам

Леви - ексцентричні і незвичайні натури, тому тут астрологи розводять руками - навіть крокодил в квартирі для вогняного царя звірів - це не "занадто". Якщо мислити адекватно, то Леви можуть купити собі пуделя, чихуа-хуа або той-тер'єра. У разі, коли хочеться кішку, радимо придивитися до сфінксів, перських або британських, адже такі породи створені, щоб транслювати оточуючим розкіш і високі стандарти життя.

Яка тварина підходить Дівам

Педантичні і скрупульозні Діви, які люблять порядок і перфекціонізм, зможуть порозумітися тільки зі спокійними, розумними і вихованими тваринами. Астрологи вважають, що земним представникам зодіакального кола потрібно заводити собі таксу, пуделя або лабрадора. 

Яка тварина підходить Терезам

Терези вміють балансувати між добром і злом, негативом і позитивом, стресом і спокоєм. Багато в чому це вміння знаходити компроміси будується на можливості поповнювати енергетичні запаси. Таким джерелом стане папуга-нерозлучник, собака маленької породи або миле спокійне кошеня-шотландець.

Яка тварина підходить Скорпіонам

Скорпіони - загадкові, емоційні і навіть містичні особистості, так що, ідеальна тварина має бути такої ж енергетики. Езотерики рекомендують Скорпіонам завести собі хамелеона, ігуану, розважливу черепаху і навіть павука - всі ці представники фауни відмінно доповнять і підкреслять таємничу особистість власника.

Яка тварина підходить Стрільцям

Якщо який знак Зодіаку любить собак більше, ніж кого б не було іншого на землі, так це вогненний Стрілець. Активний і цілеспрямований, він буде відчувати себе гармонійно тільки в парі з такою ж твариною. Собаки породи боксер, стаффорд, пітбуль або хаскі - шикарні варіанти для Стрільця.

Яка тварина підходить Козерогу

Козероги дуже дисципліновані, практичні і інтелектуально розвинені, їм важлива суть, а не обкладинка, але незважаючи на цю якість, земні представники знака високо цінують мудрість. Тому тямущий лабрадор, кмітлива вівчарка або вдячне кошеня, підібране на вулиці - ось, на кого потрібно звертати уваги Козерогам при виборі вихованця.

Яка тварина підходить Водоліям

Водолії категорично не сприймають нудьгу, одноманітність і рутину. Вони цікаві і активні, так що, астрологи вважають найкращим вихованцем для них декоративну мавпочку або папугу. Якщо хочеться купити тварину побільше, можна завести рудого кота (у них, як правило, непростий характер) або рухомого далматинця.

Яка тварина підходить Рибам

Мрійливі і творчі Риби можуть ужитися з будь-яким представником фауни, головне, щоб ніхто не створював проблем і конфліктів. Досвідчені езотерики кажуть, що Рибам для гармонійного життя потрібні тварини відповідної стихії - риби і морські черепахи. В якості альтернативи також чудово підійдуть равлики.

Вас також можуть зацікавити новини: