Карти таро напророкували прибуток в кінці травня цим знакам Зодіаку / фото depositphotos.com

Таролог дала прогноз на кінець цього місяця, виділивши три знаки Зодіаку, на чиїх представників чекає покращення фінансової ситуації. Чекати позитивних змін варто Ракам, Левам і Дівам.

Рак

У фінансовому гороскопі таро Ракам випадає Колесо Фортуни. Ця карта символізує зміну удачі, циклічність подій і можливість успіху. Вона може вказувати на те, що настає сприятливий період, який може принести фінансову вигоду. Чекати на надходження коштів Ракам варто від давнішніх інвестицій. Також вони можуть продати вигідно своє майно.

Лев

Левам таро показали шістку Пентаклей. Пентаклі - це молодші аркани, які позначають матеріальні аспекти життя. Шістка символізує дохід. Його буде достатньо, щоб покрити базові потреби, але про багатство і суттєве покращення життя не йдеться. Прихід грошей може бути в якості соціальної допомоги або премії за хорошу роботу. 

Відео дня

Діва 

Дівам карти таро показали Десятку Кубків. Ця карта може вказувати на задоволення, виконання бажань і благополуччя. Вона може бути пов'язана з фінансовим добробутом, отриманим без особливих проблем: їм можуть подарувати гроші, можуть нарахувати соціальну допомогу або Діви отримають спадщину. Варто з розумом розпоряджатися будь-яким капіталом, який надійде в кінці травня.

Нагадаємо, кому карти таро пророкують нові знайомства вже на травень.

Вас також можуть зацікавити новини: