Кому карти таро пророкують нові знайомства / фото depositphotos.com

Тарологи склали прогноз на кінець травня і червень. Як стало відомо, представники чотирьох знаків Зодіаку можуть зустріти людину, яка докорінно змінить їхнє життя. Детальніше читайте в матеріалі. 

Овен

Овнам випадає карта Закохані (The Lovers). Вона символізує зустріч душ і нову любов. Карта може вказувати на появу романтичних стосунків або на важливе рішення в партнерстві. 

Представники даного знака Зодіаку можуть обзавестися новим знайомством в кафе, театрі, кіно, торговому центрі або на якомусь культурно-освітньому заході. 

Відео дня

Рак

Ракам карти таро показали Колесо Фортуни (Wheel Of Fortune). Ця карта уособлює зміни і везіння. Коли вона з'являється в контексті нових знайомств, це може вказувати на те, що вам належить зустріти нову людину, яка принесе позитивні зміни у ваше життя. 

Представники цього знака Зодіаку можуть зустріти нову людину в торговому центрі, під час відрядження або в транспорті. 

Терези

Терезам випала потужна і багатозначна карта Зірка (The Star). Карта зірки пов'язана з надією, інтуїцією і натхненням. Вона може вказувати на нові знайомства, які принесуть вам розраду, підтримку і нові можливості.

Ймовірно, представники цього знака Зодіаку можуть познайомитися з новою людиною десь під час відпочинку. Можливо, в заміському комплексі, в парку, в якомусь громадському місці. 

Козеріг

Козерогам випала Вісімка Пентаклей (Eight of Pentacles). Ця карта відноситься до працьовитості і зосередженості на своїх цілях. У контексті нових знайомств вона може означати, що ви зустрінете когось, хто поділяє ваші інтереси або хто допоможе вам розвиватися в якійсь області. Зустріч з людиною може статися десь за кордоном.

Нагадаємо, карти таро напророкували розставання цим знакам Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: