Війна в Україні / фото 22 окрема механізована бригада

Завершення війни - мрія всіх українців. Саме це бажання, мабуть, загадає абсолютно кожна людина на Новий рік. І якщо хтось каже, що на закінчення війни в 2024 році марно сподіватися, то астролог Влад Росс вважає інакше.

В інтерв'ю УНІАН він розповів, що дуже важливо дочекатися весни. Саме в цей період може щось статися в Росії, що їй буде взагалі не до нас.

"Будемо чекати весни. Війна може відразу ж закінчитися. Є ймовірність, що там дозріє палацовий переворот, Путіна "скинуть" або перед виборами, або відразу після них", - говорить астролог.

Відео дня

Він додав, що після березня Уран з'єднається з Юпітером і Білим Місяцем. У цей час ситуація для України буде дуже сприятливою. 

"Нам дадуть ще багато грошей, озброєння і літаків", - зазначив Росс.

Особливо щось намітиться в квітні, коли буде найточніше з'єднання Юпітера і Урана в знаку Тельця.

"Можуть бути кардинальні зміни в плані протистояння Росії і України. Цьому ж сприятиме Білий Місяць, що означає щастя, спокій і удачу", - говорить астролог.

До слова, експерт також уточнив, що у 2024 році можуть "прибрати" пропагандистів Володимира Соловйова та Ольгу Скабєєву. Після їхньої смерті, продовжив Росс, закінчиться інформаційна війна.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали точний рік, коли закінчиться війна.

Вас також можуть зацікавити новини: