Овнам доведеться на ділі показати свої таланти і вміння / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 1 грудня, Козерогам варто готуватися до болісних втрат і струсу, а ось Терезам пощастить куди більше - вони будуть купатися в любові і ласці. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Овнам доведеться на ділі показати свої таланти і вміння. Не бійтеся боротися з ворогами і обставинами, в цей день ви зможете не тільки здобути перемогу, але і показати всі свої позитивні якості.

Телець

1 грудня на Тельців чекають клопоти. Однак вони не зможуть зіпсувати ваш настрій, адже в цей день ви зможете отримати приємні новини. Карти Таро радять Тельцям не ризикувати і приймати все, що відбувається навколо спокійно.

Відео дня

Близнюки

Близнюки виявляться на роздоріжжі, все буде залежати від їхніх вчинків. Якщо ви будете злитися і сперечатися, то день закінчиться скандалами. А якщо ж проявите доброту і правильно розставите пріоритети - на вас чекає удача.

Рак

На Раків чекає спокійний день, проте байдикувати не варто. Прийшов час вийти із зони комфорту і спробувати щось нове.

Лев

1 грудня Левам пощастить. Карти Таро обіцяють їм успіхи на роботі, а також приємне спілкування. Не уникайте галасливих компаній, дозвольте собі відпочити і розслабитися.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам смуток і застій. Все буде ніби ви валитися з ваших рук, проте не варто впадати в депресію. Доля вказує на те, що Дівам просто прийшов час перестати так багато працювати.

Терези

Терези нарешті зможуть відволіктися від рутини. Ви отримаєте шанс сходити на побачення або провести час зі своєю другою половинкою вдома. Флірт, ласка і багато любові - приймайте цей подарунок долі з вдячністю.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає можливість проявити свій гострий розум. Ви зможете зрозуміти, хто бреше, а хто говорить правду. Карти Таро радять Скорпіонам обережніше ставитися до нових друзів і уважно слухати їх розповіді, може спливти велика брехня.

Стрілець

1 грудня Стрільці можуть втратити зв'язок з кимось зі свого оточення. Крім цього, на вас може чекати розчарування на роботі. Однак карти Таро радять Стрільцям усвідомити, що все, що відбувається, все одно призведе до чогось хорошого.

Козоріг

Доля влаштує Козерогам справжню прочуханку. Готуйтеся до того, що близькі люди можуть принести біль і розчарування. Не намагайтеся виправити ситуацію, зробіть висновки і спробуйте зрозуміти, чому все так відбувається.

Водолій

На Водоліїв чекає день, коли вони зможуть отримати гарну винагороду за свою працю. Раптова премія або щедрий подарунок точно вас потішать. Однак не поспішайте витрачати всі гроші і здійснювати великі покупки. Карти Таро попереджають про ризик.

Риб

1 грудня Рибам доведеться потрудитися і по-новому поставитися до свого життя. Карти Таро не обіцяють вам проблем, проте є ризик, що втома вас таки здолає.

Нагадаємо, раніше астрологи попередили, що повний місяць 8 грудня принесе в будинок трьох знаків Зодіаку проблеми.

Вас також можуть зацікавити новини: