Карти Таро обіцяють Левам проблеми з грошима / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 6 квітня, Козероги ризикують "загриміти" в лікарню. А Овнам не загрожують складності, вони зможуть набити грошима свої кишені. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

У цей день на вас чекає грошовий дощ. Ви зможете розбагатіти. Овнам не варто переживати через дрібниці, у вашому житті почнеться сприятливий період.

Телець

Тельці ризикують стати жертвою шахраїв. Не вірте незнайомцям і не варто відправляти гроші тим, хто не вселяє довіри. Часом краще відмовити, ніж опинитися обдуреним.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам емоційний день. Ви можете помилитися і втратити довіру своїх друзів. Вам краще зберегти холодний розум і не слухати своє серце, імпульсивність призведе лише до неприємностей.

Рак

Раки можуть здійснити свою заповітну мрію. Вашим планам судилося збутися, в цей день ви повірите в чудеса. Насолоджуйтесь успіхом і не бійтеся ставити нові цілі.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам проблеми з грошима. Вам краще відмовитися від необдуманих покупок і не ходити по магазинах. Перенесіть шопінг на інший день, замість цього вирушайте на прогулянку з друзями.

Діва

6 квітня Діви отримають приємний сюрприз. Вам не варто переживати через роботу і те, що про вас говорять люди. Думайте лише про себе і нікого не слухайте, іноді краще побути егоїстом.

Терези

У четвер Терези досягнуть успіхів на роботі. Ви можете отримати підвищення або ж налагодити відносини з начальством. Крім цього, ввечері до Терезів можуть нагрянути гості.

Скорпіон

Скорпіонам варто провітритися. Візьміть паузу, рушайте в парк і обміркуйте свої плани. Ви давно не приводили свої думки в порядок, через це вас долає невпевненість в завтрашньому дні.

Стрілець

На Стрільців чекає непростий день. Ви можете сильно засмутитися, проте печаль виникне через надумані приводи. Не варто себе "накручувати", женіть негатив геть.

Козоріг

Козероги ризикують "загриміти" в лікарню. Вам варто приділити особливу увагу своєму здоров'ю. Відмовтеся від шкідливих звичок і задумайтеся про заняття спортом.

Водолій

Карти Таро обіцяють Водоліям гострі відчуття. Ви можете ризикнути і піти на авантюру. Не бійтеся лоскотати нерви, іноді це корисно.

Риби

Рибам не варто намагатися стрибнути вище голови. Відмовтеся від нових справ, візьміть вихідний і наберіться сил. Найближчим часом вам знадобиться чимало енергії.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку опиняться на самому дні вже найближчими днями.

Вас також можуть зацікавити новини: