На Скорпіонів чекають зміни / фото ua.depositphotos.com

У середу, 21 грудня, Ракам пощастить по всіх фронтах. А ось Козероги зіткнуться з масою неприємностей, доля готує їм непросте випробування. Що карти Таро обіцяють на середу іншим знакам Зодіаку - читайте нижче.

Овен

21 грудня Овнам доведеться задуматися про майбутнє. Плануйте свої справи і відпочинок заздалегідь, так ви зможете уникнути накладок і зайвого клопоту. 

Телець

У середу Тельцям варто уникати конфліктів. Ви намагалися плести інтриги, але всі ваші плани приречені на провал. Будьте чесні з собою і з оточуючими.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам карти Таро обіцяють побутові проблеми. Можливо, вам доведеться почати ремонт або терміново лагодити щось з меблів. Не відкладайте ці справи на потім і вирішуйте всі питання одразу ж, не тягніть час.

Рак

На Раків чекає небувале щастя. Ви будете купатися в похвалі і радіти перемогам. Карти Таро радять Ракам розділити приємні моменти з друзями і не хвалитися успіхами перед незнайомцями.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам приємні емоції. Ви отримаєте несподіваний сюрприз або ж вас порадують хорошими новинами. День пройде без проблем і неприємностей.

Діва

На Дів чекає подорож. Можливо, вас запросять на прогулянку за містом або ж вам доведеться відправитися кудись у справах. Не відмовляйтеся від можливості на час змінити обстановку.

Терези

У середу Терези опиняться на роздоріжжі. Вам доведеться зробити непростий вибір. Терезам варто серйозно поставитися до кожного свого рішення.

Скорпіон

На Скорпіонів чекають зміни. Карти Таро обіцяють вам позитивні новини і вдалі збіги обставин. У цей день Скорпіони можуть поміняти не тільки свій звичний ритм життя, можна обмежитися малим - змініть зачіску.

Стрілець

Стрільці отримають винагороду за випробування, які їм довелося пережити раніше. Ви зможете відпочити і розслабитися, цей день не принесе ніяких бід.

Козоріг

Важкий день чекає на Козерогів. На вас різко зваляться проблеми, камені у вигляді неприємностей будуть нібито сипатися з неба. Доля приготувала вам чимало випробувань, знайдіть в собі сили і перенесіть їх з гідністю.

Водолій 

Карти Таро радять Водоліям випробувати свою удачу. Ви можете зірвати джекпот і досягти успіхів у нових починаннях.

Риби

У середу Риби зустрінуться з друзями і насолодяться відпочинком. Однак не варто забувати про важливі справи, початок дня варто присвятити роботі, а вже ввечері ви можете розслабитися з чистою совістю.

Нагадаємо, раніше екстрасенс назвав найнебезпечніший день тижня і передбачив зміни на фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: