1 січня Близнюки можуть опинитися на самоті / фото ua.depositphotos.com

У неділю, 1 січня, Козерогам варто побоюватися ворогів, які зачаїлися. А ось для Терезів перший день Нового року виявиться щедрим на грошові подарунки. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН.

Овен

Овни зможуть насолодитися відпочинком і насолодитися святковою атмосферою. Сходіть у гості, зателефонуйте близьким і отримаєте якомога більше приємних вражень.

Телець 

Тельцям варто на якийсь час відволіктися від новорічного святкування і задуматися про своє майбутнє. Можливо, ви отримаєте пропозицію, яка кардинально все змінить.

Відео дня

Близнюки

1 січня Близнюки можуть опинитися на самоті. Якщо це трапиться, то постарайтеся обміркувати, чи все ви робите правильно. Карти Таро радять Близнюкам переглянути свою поведінку і не відштовхувати людей.

Рак

Невдачі і проблеми обійдуть Раків стороною. Забудьте про всі клопоти і відкладіть всі важливі справи на інший день. 1 січня дозвольте собі розслабитися.

Лев

1 січня карти Таро обіцяють Левам гарні новини. Близька людина може вас чимось сильно порадувати.

Діва

Дівам варто побоюватися неприємностей. Ви можете з кимось сильно посваритися і постраждати через свої слова.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам грошовий дощ. Вас чекають сюрпризи від близьких, які вразять своєю щедрістю. Приймайте всі подарунки з вдячністю.

Скорпіон

Скорпіонам можна зайнятися плануванням. Ви можете сконцентруватися на своїх думках і чітко розписати увесь рік.

Стрілець

Карти Таро радять Стрільцям відмовитися від шкідливих звичок і задуматися про своє здоров'я. Не варто налягати на шкідливу їжу і алкоголь, є ризик загострення "сплячих" захворювань.

Козоріг

На Козерогів чекають неприємні розчарування. Близький друг може встромити ніж у вашу спину. Постарайтеся дистанціюватися від того, хто стане ворогом. Не намагайтеся з'ясовувати стосунки, просто забудьте про цю людину.

Водолій 

1 січня Водолії будуть оточені любов'ю і турботою. Віддайтеся романтиці і не бійтеся відкрити своє серце.

Риби

Карти Таро обіцяють Рибам день гостинності. Приймайте гостей, веселіться в галасливих компаніях і не переживайте через дрібниці. 

Нагадаємо, раніше астролог побачила розгромну перемогу України у 2023-му.

Вас також можуть зацікавити новини: