Гороскоп на тиждень по картах Таро / Фото - depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на тиждень, з 13 по 19 лютого, для всіх знаків Зодіаку. Карти Таро підкажуть, як вам діяти в той чи інший день.

Овен

Тиждень буде складним для вас, проте в один день вас відвідає неймовірна удача. Ви зможете правильно її використати, якщо будете діяти з розумом. Нерви і швидкість будуть ні до чого.

Телець

Вже наступного тижня ви зможете відпустити минуле, звільнитися, перевантажитися. Завдяки цьому кінець тижня пройде для вас на позитивній ноті.

Відео дня

Близнюки

Вам варто зібрати всю свою волю в кулак і приступити до роботи. Тільки кропітка праця принесе ті результати, які ви хочете. Можуть активізуватися конкуренти, але вам не можна їм поступатися.

Рак

Цей тиждень дозволить вам зробити роботу над помилками і більше не наступати на одні й ті ж граблі. Доля підготувала вам сюрприз за всі випробування, з якими ви стикалися останнім часом.

Лев

Вам потрібно скласти план своїх дій. Якщо ви не будете відволікатися на сторонні справи, то зможете реалізувати все задумане. А пізніше і отримати хорошу винагороду за свою працю.

Діва

Карти радять вам не братися за нові справи, а вирішити старі. Тиждень буде складним, на витривалість. Однак ви впораєтеся, якщо будете впевненішими в собі і більш сміливими.

Терези

У вашому житті є ситуація, яка поставила вас у глухий кут. І тільки від вас залежатиме, чи вдасться вам з неї вийти. Якщо самі не можете прийняти якесь доленосне рішення, зверніться за допомогою до близьких людей.

Скорпіон

На вас чекають прекрасні новини, які перевернуть ваш світ з ніг на голову. Ви будете дуже щасливі від усього, що відбувається. До того ж ви можете зустріти свою другу половинку вже з 15 числа.

Стрілець

Ви можете опинитися в потрібний час у потрібному місці. А це означає, що ви отримаєте шанс налагодити своє життя, вивести його на новий рівень. Нічого не бійтеся, щоб не упустити свій щасливий шанс і не залишитися в дурнях.

Козоріг

На вас чекають серйозні зміни. Нарешті ви відпустите минуле і відкриєте своє серце для щасливого майбутнього. Не виключено, що ви зважитеся на шлюб або поповнення в родині. 

Водолій

На вас чекає довгоочікувана перемога, яка принесе вам не тільки задоволення собою, а й інші плюси. Ви можете укласти вигідну угоду і заробити багато грошей.

Риби

Останнім часом у вас було багато проблем. Так ось в період з 12 по 17 лютого ви можете поставити крапку в наболілих питаннях. Однак будьте обережні 19 лютого, адже Всесвіт може підкинути вам нове випробування.

Нагадаємо, два знаки Зодіаку зустрінуть справжнє кохання і повірять у щастя наступного тижня.

Вас також можуть зацікавити новини: