Близнюкам просто необхідно чимось порадувати себе / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 24 вересня 2023 року для кожного знака Зодіаку. На Левів чекають проблеми, а Терезам пощастило - їхній день буде складатися з важливих подій, які змінять їхнє життя. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Сьогодні вам просто необхідно розвіятися, повеселитися, змінити "картинку". Вирушайте в недалеку подорож, відвідайте друзів і родичів, які живуть в іншому місті, або сходіть на виставку сучасного мистецтва.

Телець

У неділю варто поставитися уважніше до людей, які виявляють до вас інтерес і так чи інакше виявляють прихильність. У найближчому майбутньому вони можуть виявитися вам дуже корисними.

Відео дня

Близнюки

Вам просто необхідно чимось порадувати себе! Якщо зробите девізом дня не слово "хочу", а слово "треба", нічого хорошого з цього не вийде. Настрій буде зіпсовано, і про душевну гармонію залишиться тільки мріяти.

Рак

Сьогодні вам доведеться надіти на серце міцні обладунки - хтось спробує поранити вас, вдаривши по найболючішому. Приготуйтеся дати нахабі гідну відсіч і в жодному разі не показуйте, що "отруйні стріли" досягли мети, інакше він атакує знову і знову.

Лев

Проведіть "ревізію" обіцянок і зобов'язань, високий ризик, що ви про щось забули. Якщо підведете тих, хто на вас понадіявся, це вкрай негативно позначиться на репутації та стані ваших справ.

Діва

У цей день вам варто побути на самоті. Тиждень видався насиченим, багатим на події та емоції, і ви просто втомилися від людей. Не потрібно змушувати себе спілкуватися через силу, якщо послухаєте друзів або родичів, які бажають кудись вас "витягнути", просто зіпсуєте собі вихідний.

Терези

Чудовий день для довгострокового планування, обмірковування перспектив, пошуку рішень і шляхів розвитку. Сьогодні ви, як ніколи, здатні логічно мислити, аналізувати і робити правильні висновки.

Скорпіон

У неділю не треба вірити людям на слово - спочатку перевіряйте інформацію, що надходить, а вже потім вирішуйте, як діяти. Хтось намагається ввести вас в оману, переслідуючи корисливі цілі або бажаючи посварити з близькими, друзями, колегами.

Стрілець

Якщо вас підштовхують зробити щось, що суперечить вашим принципам, не піддавайтеся! Скільки б "змій" не намагався спокусити вас вигодою, переконати, що "всі так роблять" і "все буде нормально", не йдіть на угоду з совістю, потім будете шкодувати.

Козоріг

Головне для Козорога цього дня - нікуди не поспішати і тим більше не підганяти інших. Нехай усе йде своєю чергою, не форсуйте події, не намагайтеся переломити їхній хід, словом, не каламутьте воду.

Водолій

День не підходить для інтелектуальної праці - ваш мозок втомився "перетравлювати" нескінченний потік інформації і проситься на вихідний. Займіться чимось, що вимагає виключно фізичних зусиль. А також можна вирушити у гості, на пікнік або галасливий розважальний захід.

Риби

Проведіть неділю із сім'єю, влаштуйте затишні посиденьки або рушайте разом розважатися. Покажіть близьким, що вони вам дорогі і значать для вас дуже багато, адже так часто ви, занурюючись з головою у власні проблеми і переживання, не помічаєте нічого і нікого навколо!

Вас також можуть зацікавити новини: