Скорпіонам краще утриматися від критики / фото ua.depositphotos.com

У вівторок, 2 травня, Леви будуть насолоджуватися спокоєм і отримають приємний подарунок. А Близнюкам не пощастить, їм варто бути обережнішими. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни можуть осоромитися. Уважно стежте за своїми речами, обов'язково перевіряйте, чи все взяли перед виходом з дому. Неприємний інцидент може сильно зіпсувати ваш настрій.

Телець

Тельці отримають вигідну пропозицію. Карти Таро вважають, що в цей день представникам цього знака варто піти на компроміс. Не жертвуйте своїми інтересами, однак не дозволяйте вашому егоїзму взяти гору.

Відео дня

Близнюки

2 травня Близнюки сильно засмутяться. Їм загрожує аварія, це може виявитися поломкою чогось важливого або ж ситуацією, яка сильно виб'є вас з робочого ритму. Постарайтеся уникнути катастрофи.

Рак

Ракам варто взяти паузу. Не варто змушувати себе спілкуватися з людьми, якщо ви цього не хочете. Іноді самотність допомагає впорядкувати думки і все обміркувати.

Лев

Леви відчують райську насолоду. Вони будуть багато радіти і проведуть час так, як їм захочеться. Не забудьте про друзів, запросіть їх на прогулянку.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам спонтанний прибуток. Ви дізнаєтеся, що ваша праця дуже високо цінується. Вичавлюйте з цього максимум вигоди, не соромтеся.

Терези

Терезам варто подумати про свої помилки. У минулому ви могли сильно образити людину, яка в найближчому майбутньому знову з'явиться у вашому житті. Будьте до цього готові.

Скорпіон

У вівторок Скорпіонам краще утриматися від критики. Не варто висловлювати свою думку, якщо вона може когось образити. Часом потрібно промовчати, особливо якщо вас не просять щось коментувати.

Стрілець

Стрільці можуть розважитися. У цей день ви можете провчити тих, хто вам не подобається. Дозвольте собі трохи пустощів, проте не перегинайте палицю.

Козоріг

Карти Таро радять Козерогам зайнятися побутовою рутиною. Вам варто навести вдома порядок і викинути речі, які вам вже не потрібні. Це допоможе вам звільнитися від зайвого вантажу.

Водолій

2 травня Водолії ризикують піти у всі тяжкі. Не варто піддаватися спокусам, відмовтеся від шкідливих звичок. Все може закінчитися серйозним скандалом.

Риби

У вівторок Риби можуть розгадати чийсь секрет. Можливо, це дасть вам відповідь на дуже цікаве питання. Однак не зловживайте тим, що тепер ви все знаєте.

Нагадаємо, раніше тарологи склали гороскоп на весь тиждень для всіх знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: