Новий тиждень стане для Близнюків доленосним / фото ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп на новий тиждень. З 1 по 7 травня деяким знакам Зодіаку варто чекати на проблеми. Кому карти Таро обіцяють радість, а кого здолають неприємності - читайте нижче.

Овен

Весь тиждень буде дивувати Овнів. Спочатку вам здасться, що весь світ налаштований проти вас. Однак незабаром ви зрозумієте, що удача на вашому боці, просто іноді потрібно пройти через деякі випробування.

Телець

Карти Таро радять Тельцям уважно переглянути коло своїх друзів. Можливо, ви витрачаєте час на людей, з якими вам не по дорозі. До вихідних вам вдасться трохи відволіктися від рутини. Відправляйтеся в подорож.

Відео дня

Близнюки

Новий тиждень стане для Близнюків доленосним. У ці дні ви навчитеся боротися за своє щастя і точно будете знати, що всі ваші старання не марні. Однак не варто голосно радіти перемогам, тримайте успіхи в таємниці.

Рак

Карти Таро радять Ракам присвятити цей тиждень роботі над помилками. Можливо, нещодавно ви були занадто грубими або могли випадково потрапити в неприємний конфлікт. Знайдіть в собі сили і постарайтеся вибачитися, так ви позбудетеся від проблем в майбутньому.

Лев

Леви можуть зустріти свою любов. Якщо ж у представників цього знака Зодіаку вже є друга половинка, то найближчими днями відносини можуть перейти на новий рівень. Однак не перестарайтеся, надмірна пристрасть може все зіпсувати.

Діва

Діви отримають подарунки від долі. Удача вирішила вам посміхнутися, в ці дні з вами не станеться нічого поганого. Присвятіть час своєму саморозвитку і не забувайте про роботу. Також Діви можуть дізнатися, що вони дуже комусь подобаються.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам тиждень, яка наповниться чудесами. Ви почуєте дуже хороші новини і можете не відразу зрозуміти, що все відбувається з вами наяву. Однак не варто побоюватися свого щастя, все це насправді, насолоджуйтеся.

Скорпіон

Скорпіонам варто чітко розпланувати весь тиждень. Ви повинні скласти список усіх важливих справ. Постарайтеся нічого не забути. Одна прикра помилка може все зіпсувати.

Стрілець

Стрільцям карти Таро обіцяють період затишшя. У ці дні вам не варто приймати важливих рішень і намагатися щось комусь довести. Займайтеся улюбленими справами і не витрачайте час на дрібниці.

Козоріг

Козероги можуть задуматися про переїзд. Можливо, ви засиділися на одному місці і втомилися від того, що у Вашому житті нічого не змінюється. Якщо це так, то настав час діяти.

Водолій

Удача відвернеться від Водоліїв. На цьому тижні ви можете втратити чимало грошей, все станеться так швидко, що ви не відразу це зрозумієте. Доля вирішила провчити вас за безпечність, зробіть правильні висновки і не ображайтеся.

Риби

Цей тиждень стане для Риб фінальним ривком. Ви в кроці від своєї мрії, але чомусь вирішили, що час опускати руки. Це не так, прикладіть максимум зусиль і результат вас приємно здивує.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що два знаки Зодіаку потонуть у скандалах і втратять любов вже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: