Не турбуйтеся, якщо економічна криза вас зачепив і доводиться зводити кінці з кінцями / tv.ua

Не турбуйтеся, якщо економічна криза вас зачепив і доводиться зводити кінці з кінцями. Астропрогноз говорить, що кінець весни ще може порадувати декількох зодіакальних представників.

Тому гороскоп являє знаки Зодіаку, яким пощастить розбагатіти у другій декаді травня, пише slovofraza.

Телець

Читайте такожГороскоп на 12 травня: кому астрологи обіцяють сьогодні успіх, а кому – важкий деньТелець вважається дуже щасливим зодіакальним представником в матеріальному плані. Але гороскоп обдарував вас не тільки вдачею, але і працьовитістю, ефективністю і прагненням досягти матеріальної стабільності. Друга декада травня обіцяє вам у цьому допомогти, так як підкине безліч перспективних і прибуткових можливостей. Головне, щоб ви правильно розставили пріоритети і бралися тільки за найвигідніші завдання та проекти. Прислухайтеся до пліток в офісі і будьте ближче до начальника. Велика ймовірність того, що саме вам належить очолити роботу над реалізацією цікавої ідеї. Або ж вам довірять взяти на себе відповідальність за команду. Погоджуйтеся, адже це короткий шлях до підвищення і багатства!

Відео дня

Козеріг

Друга декада травня стане сприятливим часом для поліпшення матеріального становища знака зодіаку Козеріг. Ви рідко страждаєте від бідності, тому що, як і Телець, відрізняєтеся трудоголізмом. Причому у вас це навіть запущена форма, тому що Козеріг готовий більшу частину часу присвячувати улюбленій роботі. Але в травні вам не доведеться докладати пекельних зусиль заради збагачення, тому що всі шанси і можливості самі йдуть до рук. Астрологічний прогноз каже, що у вас вийде знайти нове джерело доходів (або навіть декілька). Але це трапиться лише в тому випадку, якщо Козеріг не буде боятися експериментувати і погоджуватися на новизну. Очікується також додаткова винагорода за продуктивність.

Водолій

Можна сміливо сказати, що друга половина травня дозволить Йому повноцінно реалізуватися в професійному плані. Ви стаєте більш сміливим, зосередженим і цілеспрямованим зодіакальним представником. Тому в другій декаді будете ставити чіткі цілі й рухатися до них, не відволікаючись на сторонні фактори. Не здумайте сидіти без діла і лінуватися, тому що Всесвіт надає розкішний шанс. По суті, на вашому шляху до успіху не виникає перешкод і несподіваних проблем. Всі двері відкриті і залишається тільки вибрати, в яку постукати. Гороскоп радить вірити в себе і не боятися стрибати вище голови.

Риби

Більшу частину життя знак зодіаку Риби проводить у власних фантазіях, не особливо цікавлячись питаннями збагачення і вирішенням побутових труднощів. Ви генеруєте чудові ідеї, але не докладаєте зусиль, щоб їх реалізувати в реальному житті. Але у другій декаді травня ситуація зміниться. Риби нарешті-то виберуться з голови, витягнувши звідти і чудові ідеї. Вірте в себе і намагайтеся знайти однодумців, які допоможуть втілити задуми в реальність. Якщо спробуєте, то вже червень ввійдете в якості забезпеченої людини з високим рівнем доходів. До того ж ви отримаєте задоволення від самого процесу роботи.