Якими батьками стають Леви / фото imenno.ru

Якщо ви цікавитеся, яким батьком буде ваш обранець, астрологи дали відповідь.

Отже, ось якими батьками найчастіше стають представники різних знаків Зодіаку, пише MixNews.

Овен

Батьки-Овни — сильні та амбітні іноді надмірно. З таким татом ваші діти неодмінно стануть успішними й незалежними лідерами.

Відео дня

Тілець

Тато-Тілець — надійний, на нього ви можете покластися в будь-якій ситуації, яким би суворим він не був. Він лагідний та свідомий.

Близнюки

Батько-Близнюки, як правило, "кумедний" батько, тому не чекайте, що він буде дотримуватися правил у вихованні дитини так, як ви цього хочете.

Рак

Батьки-Раки дотримуються класичного підходу у вихованні й відчувають необхідність брати активну участь у житті дітей.

Лев

Батьки-Леви — горді лідери у своїх сім'ях, але зазвичай приділяють занадто мало уваги своїм дітям. Однак тато-Лев хоче, щоб всі знали, наскільки дивні його діти.

Читайте такожНа п'ять знаків Зодіаку чекає успіх лише після 40 років - прогноз астрологів

Діва

Діва любить тримати речі в порядку. Діва може хвилюватися до смерті, бути прискіпливою в дрібницях і злегка параноїдальною. Але це відбувається з хороших спонукань, адже Діва-батько хоче тільки найкращого для своїх дітей.

Терези

Батьки-Терези віддані й поблажливі, але їм подобається спокій. Ці батьки можуть занадто піклуватися про зовнішність, тому діти будуть відвойовувати своє право бути собою.

Скорпіон

Батьки-Скорпіони люблять баланс у всьому і цінують сімейний час. Вони, як правило, глибокі мислителі й хоробрі захисники.

Стрілець

Батько-Стрілець — веселий й авантюрний, який живе кожним моментом і любить пригоди. Проте діти можуть часто не сприймати його авторитет, а приймати його за друга.

Козеріг

Батьки-Козероги люблять будувати плани, яких повинна дотримуватись вся родина. Працьовитий і націлений виховати успішних дітей, цей батько подасть приклад і ніколи не підвищить голос, щоб прояснити ситуацію.

Водолій

Батько-Водолій — перспективний, відкритий і творчий. Цей тип батьків відмінно підходить для навчання своїх дітей того, як врятувати планету, проте він може абстрагуватися від емоційних переживань, щоб зберегти власні почуття в секреті.

Риби

Батьки-Риби закликають своїх дітей мріяти. Вони спокійні та чутливі до потреб свого чада. Час від часу їхнє ставлення може змінюватися лінню і відсутністю дисципліни.