Найледачіші знаки Зодіаку / ua.depositphotos.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які занадто ліниві навіть для того, щоб пальцем поворухнути. Вони вважають за краще лежати на дивані, дивитися телевізор і насолоджуватися неробством.

Риби

На думку астрологів, Риби гідні зайняти перше місце в цьому рейтингу. А все тому, що вони настільки ліниві, що для них катування навіть встати вранці з ліжка. Якщо їм потрібно на роботу на 9 ранку, вони заводять будильник з 6 годин, щоб він дзвонив кожні десять хвилин. Весь цей час вони ніжаться в ліжку, збираються з думками і тільки потім йдуть у справах. Прийшовши додому з роботи, вони завалюються на ліжко і все. Домашні справи відходять на другий план. 

Терези

Цей знак Зодіаку ніколи не звертає уваги на дедлайни. У них можуть "горіти" терміни, але це не означає, що вони підірвуться і почнуть щось робити. Ці люди чекають, поки хтось прийде і все за них зробить. Тому часто у них виникають проблеми на роботі, бо вони все відкладають до останнього. Крім того, оточуючі їх не дуже люблять за постійні запізнення.

Відео дня

Водолій

Представники цього зодіакального сузір'я готові на все, аби нічого не робити. Вони прикинуться хворими, скажуть, що у них нога болить або голова, що вони відчувають слабкість і тиск. Вони придумають будь-яку відмазку, щоб їх не чіпали. Сходити в магазин за продуктами або прибратися вдома - справжні тортури для Водолія.

Нагадаємо, астрологи назвали найкрасивіші знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: