Стерво за знаком Зодіаку / depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, під якими народжуються найбільш стервозні і самовпевнені жінки. Незважаючи на їхній характер, у них все одно багато шанувальників.

Лев

Експерти на перше місце поставили Левів, адже так, як любить себе ця жінка, не любить ніхто. Вона природжена егоїстка, яка все робить тільки заради своєї вигоди. На думку оточуючих їй абсолютно все одно, адже є мета - немає перешкод. Крім того, ці дами здатні робити різні витівки, прямо дивлячись вам в очі. Їх взагалі не бентежить, якщо вам щось не подобається. Терпіть, якщо хочете бути поруч з королевою.

Скорпіон

Незважаючи на те, що це не вогненний знак Зодіаку, обпікає він, звичайно, знатно - і словом, і ділом. Вони ніколи нічого не спустять на гальма, якщо це стосується їхніх честі і гідності. Вони готові битися до останнього за свою правду, навіть якщо вона і не є єдиною вірною. А ще вони дуже мстиві, тому їх варто побоюватися. Але навіть незважаючи на це у Скорпіонів багато шанувальників.

Відео дня

Козоріг

Це не просто стервозні жінки, а й дуже хитрі. Вони можуть розробити план по вашому знищенню і навіть оком не моргнути. Діють вони дуже акуратно, але так, щоб ви запам'ятали на все своє життя, що з ними можна спілкуватися тільки як з королевами. Якщо не враховувати таку якість їхнього характеру, варто відзначити, що в цілому ці дами дуже сімейні, вони прекрасні дружини і мами.

Нагадаємо, астролог передрекла найстрашніший період у війні.

Вас також можуть зацікавити новини: