Які знаки Зодіаку не підходять один одному / фото tv.ua

Астрологи переконані в тому, що деякі знаки Зодіаку просто не створені один для одного. Звичайно, їх вердикт - це не клеймо, але все ж варто прислухатися, якщо ви вірите небесним світилам і користуєтеся підказками долі.

Телець і Лев

Кажуть, що протилежності притягуються, а як бути тим, хто дуже схожий один на одного? І Тельці, і Леви володіють таким гонором, що при конфлікті їх чутно за версту. А сваритися вони будуть часто. Все тому, що вони обидва звикли відстоювати свою думку і на поступки жоден з них не готовий йти. Вони можуть бути хорошими друзями, але ужитися їм в одній квартирі - неможливо.

Терези і Козеріг

Терези - це балакучі люди, які звикли перебувати в соціумі. Вони завзяті мандрівники, екстремали, та й в цілому соціальні люди. Їм тільки дай привід поговорити, вони розкажуть вам про все на світі. А ось Козероги досить замкнуті люди. Їх цікавить тільки їхня кар'єра, і поки вони не доб'ються бажаного, краще їх не чіпати. Ось тут і виникає проблема. Кожен з них окремо - чудова людина, але Терези і Козеріг разом - це ядерна суміш.

Відео дня

Водолій і Риби

Все, що важливо для Водолія, не має ніякого значення для Риб. Перші дуже серйозні, діють завжди за правилами, а другі люблять валяти дурня. Така поведінка Риб буде дуже дратувати Водоліїв, тому сварок між ними не уникнути. А найстрашніше в цьому союзі те, що Риби одного разу можуть сильно образитися і впасти в тривалу депресію, з якої вийти їм буде дуже складно.

Нагадаємо, два знаки Зодіаку в липні можуть втратити все.

Вас також можуть зацікавити новини: