Ретроградна Венера може принести Рибам чимало сліз / фото ua.depositphotos.com

З 23 липня по 4 вересня 2023 року, в період ретроградної Венери, представники трьох знаків Зодіаку можуть зрозуміти, що їх стосункам з коханим людьми настав кінець. Хто ризикує залишитися на самоті - читайте нижче.

Близнюки

Близнюки можуть дізнатися, що ними просто користувалися. Ретроградна Венера принесе представникам цього знака Зодіаку велике розчарування. Вам доведеться відкрити очі і побачити, що за людина знаходиться поруч з вами.

Якщо ви зрозумієте, що така правда вам не подобається, обривайте всі мости. Не бійтеся залишити брехуна в минулому. Вам потрібно пережити період самотності, після якого ви точно зустрінете потрібну людину.

Відео дня

Скорпіон

Скорпіони, як вважають астрологи, сильно постраждають через своє бажання все контролювати. Ви можете сильно тиснути на свого обранця. Через це кохана людина просто злякається і втече.

Якщо ви не хочете провести все літо на самоті, почніть роботу над помилками. Прислухайтеся до слів свого партнера, ставтеся до почуттів інших людей з повагою. І не намагайтеся тримати свою любов у клітці.

Риби

Ретроградна Венера може принести Рибам чимало сліз. Ви дізнаєтеся, що ваша друга половинка вже давно вас зрадила. Це може бути не тільки фізична зрада з іншою людиною. Можливо, кохана людина втомилася від ваших примх і просто перестала вас цінувати.

Серце Риб можуть розбити грубі слова і жорстокі вчинки. Не піддавайтеся емоціям і не намагайтеся втримати того, хто не хоче бути поруч з вами. Відпустіть всі образи і спробуйте не шукати нове кохання, дайте собі відпочити.

Нагадаємо, раніше стало відомо, які знаки Зодіаку будуть хапати зірки з неба вже цього літа.

Вас також можуть зацікавити новини: