Кожному знаку Зодіаку підібрали коктейль / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Святковий сезон у самому розпалі і саме час дізнатися, який же коктейль відповідає духу кожного знаку Зодіаку. Читайте далі, щоб "познайомитися" зі своїм.

Овен - Кривава Мері

Овен тягнеться до кривавих видів спорту та червоних відтінків, і його зазвичай можна переконати почати стріляти і сильно пити під час сніданку, що робить Криваву Мері підходящим для них коктейлем.

Тілець - Мохіто

Колір сили Тільця - зелений, і представники цього знака схильні до Мохіто через його відтінок, агресивне приготування і смак.

Відео дня

Близнюки - Космополітен

Близнюки управляються Меркурієм, планетою спілкування і піару, а Космополітен - улюблений напій для розмов і обговорення всяких нісенітниць.

Рак - Маргарита

Маргарита була винайдена в Ель-Пасо у 1942 році барменом Панчо Моралесом під час розпалу сезону Раку.

Лев - Френч 75

Лев - це шампанське Зодіаку, найважливіший компонент цього класичного коктейлю. Також Лев керує серцем і тому одночасно глибоко романтичний і глибоко драматичний. Примітно, що Френч 75 прославився після того, як повія замовила його у фільмі про історію кохання і джину "Касабланка".

Діва - Віскі Сауер

Діва любить все, що має віддалене медичне значення. У 16 столітті іспанський флот почав зберігати сік лайма у спиртних напоях, щоб запобігти цингу та заколоту. І цей цитрусовий напій став гіркою основою для Віскі Сауер.

Терези - М'ятний джулеп

Терези живуть на тематичній вечірці, де вони можуть робити ставки, напитися, вести себе модно і носити огидні, дорогі капелюхи. І М'ятний джулеп стане офіційним коктейлем цієї вечірки.

Скорпіон - Лонг-Айленд

Управителі восьмого будинку сексу, таємниць і секретів, Скорпіони люблять все, що робиться під столом, у тіні або над законом. За чутками, цей коктейль був винайдений за часів сухого закону.

Стрілець - Білий руський

Мабуть, немає більш типового головного героя Стрільця, ніж Джеффрі Лебовський, якого зіграв справжній лучник і король серед чоловіків Містер Джефф Бріджес. Філософський, мандрівний обкурений чувак, схильний до надмірностей, чий улюблений напій - випивка, яка за смаком нагадує розтоплений молочний коктейль, Білий руський.

Козеріг - Олд фешен

Козерогом керує суворий Сатурн, і він є синонімом енергії батька. Таким чином, у цих людей є нотки традиціоналізму, що робить Old Fashioned відповідним вибором.

Водолій - Горілка з Мартіні

Горілка з мартіні - офіційний напій міжнародних шпигунів, а Водолії схильні до шпигунства.

Риби - Май Тай

Часто прикрашений фруктами та солодощами Май Тай ідеально передає дух Риб. Втеча з реальності у тепле черево сну - улюблене проведення часу Риб, і Май Тай пахне лосьйоном для засмаги, а на смак нагадує пупок мараскіно.

Вас також можуть зацікавити новини: