Ракам можна чекати сюрпризів / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 2 лютого, Овнам точно варто купувати лотерейний квиток, адже удача буде на їхньому боці. Однак пощастить не всім знакам Зодіаку, Водоліям краще приготуватися до непростого дня. Що карти Таро обіцяють саме вам - читайте в гороскопі від УНІАН нижче.

Овен

Овнам можна на якийсь час забути про всі переживання. Цей день принесе вам багато щастя, ви зірвете справжній джекпот, якщо вирішите перевірити свою удачу.

Телець

Тельцям варто задуматися про те, чи правильно вони чинять. Можливо, ви занадто пригнічуєте свої бажання і намагаєтеся догодити оточуючим.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам поштовх до нових звершень. Не пропустіть цю можливість, все вийде.

Рак

2 лютого Ракам можна чекати на сюрпризи. Можливо, вас здивує друга половинка або ж хтось із друзів вирішить порадувати вас своїм візитом.

Лев

На Левів чекає непроста ситуація, з якої вони зможуть легко вибратися, якщо не дозволять оточуючим нав'язати свою думку. Будьте тверді і не слухайте нікого, хто намагається вас переконати.

Діва

Карти Таро радять Дівам уважно дивитися на всі боки і собі під ноги. Ні, ви не спіткнетеся, просто можете упустити важливий знак від Всесвіту, якщо не будете уважними.

Терези

Терезам захочеться досягти нових вершин, проте вони можуть сильно розчаруватися. Попросіть про допомогу, кращі друзі не кинуть вас в біді і дадуть дійсно цінну пораду.

Скорпіон

Скорпіонам дуже пощастить, вони зможуть відродити давно втрачений зв'язок і почати все по-новому. Довіртеся своїй інтуїції і не сумнівайтеся у своїх рішеннях.

Стрілець

Карти Таро радять Стрільцям не гарячкувати. Ви можете зробити велику помилку.

Козоріг

Козероги проведуть день у колі своєї родини. Насолоджуйтеся цим часом і приділіть час всім своїм родичам.

Водолій

Карти Таро радять Водоліям перечекати бурю, яка на них насувається, на самоті, прийшов час все переосмислити. Також вас можуть чекати великі втрати.

Риби

На Риб чекає спокійний і розмірений день. Не звертайте зі шляху, по якому йдете.

Раніше астрологи назвали два знаки Зодіаку, які залишаться без грошей і втратять всі заощадження у лютому.

Вас також можуть зацікавити новини: